Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Overkapping Heerlen

Het weer in Nederland kan onvoorspelbaar zijn, maar met een terrasoverkapping van Gehlen ervaart u elk seizoen optimaal comfort in uw tuin. Onze overkappingen bieden bescherming tegen zon, wind en regen, waardoor uw buitenruimte voelt als een natuurlijk verlengstuk van uw woning. Het wordt zo een prachtige plek waar u fijne momenten beleeft met dierbaren.

Neem contact op

overkapping Heerlen glazen schuifwanden
Terrasoverkapping Heerlen
Lamellen overkapping heerlen
overkapping Heerlen
overkapping Heerlen laten plaatsen

Terrasoverkappingen van hoge kwaliteit

Wij zetten in op kwaliteit door alleen de beste materialen te gebruiken voor onze terrasoverkappingen. Dit garandeert een lange levensduur en minimale onderhoud. Onze vakbekwame installateurs leggen met oog voor detail uw overkapping aan, zodat deze niet alleen mooi, maar ook functioneel is. In Heerlen en omstreken hebben we al vele tuinen mogen voorzien van stijlvolle overkappingen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Diverse mogelijkheden voor uw terrasoverkapping in Heerlen

U heeft tal van opties voor uw terrasoverkapping in Heerlen. Gehlen biedt expertise in het realiseren van uw ideale overkapping, of u nu een voorkeur heeft voor een klassieke of moderne stijl. Bovendien kunnen wij de functionaliteit en het gebruiksgemak van uw overkapping verhogen. Denk hierbij aan glazen schuifwanden die een beschermde, heldere afscheiding creëren, waardoor u nog meer geniet van uw buitenruimte. Of kies voor schuifpanelen voor optimale flexibiliteit. Voor extra zonwering of meer privacy zijn screens en shutters een slimme keuze.

Voordelen van samenwerken met Gehlen

Vanuit onze locatie in Sittard bedienen we heel Limburg, inclusief Heerlen, met grote efficiëntie. Onze centrale positie stelt ons in staat om snel ter plaatse te zijn voor advies. Wij meten uw overkapping zorgvuldig op en bieden een persoonlijk, vrijblijvend voorstel.

We luisteren naar uw wensen en adviseren de oplossing die het beste bij uw situatie past. Met ruim 40 jaar ervaring streven we altijd naar perfectie. Ook na installatie staan we voor u klaar met onze onderhoudsservice.

Ook voor zakelijke klanten

Naast particuliere projecten zijn we bij Gehlen ook gespecialiseerd in het realiseren van overkappingen voor zakelijke klanten in Heerlen en de rest van Limburg. Of het nu gaat om bijvoorbeeld horecaterrassen of entrees van bedrijfsgebouwen, wij bieden maatwerkoplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

Onze expertise in het ontwerpen en installeren van overkappingen zorgt ervoor dat uw zakelijke buitenruimte het hele jaar door optimaal benut kan worden, wat bijdraagt aan de tevredenheid van uw klanten en medewerkers. Neem contact op voor advies op maat.

Maak een afspraak

Wilt u een overkapping in Heerlen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij bezoeken u graag om de mogelijkheden te bespreken en samen met u te streven naar het ideale resultaat, waardoor we een prachtige buitenruimte creëren waarvan u het hele jaar door kunt genieten.

 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.