Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Overkapping Kerkrade

Het klimaat in Nederland biedt verrassingen, maar met een op maat gemaakte terrasoverkapping van Gehlen in Kerkrade kunt u elk seizoen genieten van uw tuin. Onze overkappingen zorgen ervoor dat u beschermd bent tegen de zon, wind en regen en bovendien zijn het echte eyecatchers in uw buitenruimte. Met de juiste overkapping creëren we een fijn verlengstuk aan uw woning waar je elke dag weer geniet van het buitenleven.

Neem contact op

overkapping Kerkrade
Terrasoverkapping Kerkrade
Lamellen overkapping Kerkrade
overkapping Kerkrade glazen schuifwanden
overkapping Kerkrade laten plaatsen

Terrasoverkappingen van de beste kwaliteit

Bij Gehlen stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. We gebruiken alleen de beste materialen voor onze terrasoverkappingen en zorgen voor een installatie die weinig onderhoud nodig heeft. Ons team van deskundige vakmensen staat garant voor een zorgvuldige plaatsing en afwerking. Zo bent u in Kerkrade en omstreken verzekerd van een stijlvolle overkapping die naadloos aansluit bij de architectuur van uw woning en de inrichting van uw tuin.

Diverse mogelijkheden voor uw terrasoverkapping in Kerkrade

Gehlen biedt een breed scala aan opties voor uw terrasoverkapping in Kerkrade. Of u nu een voorkeur heeft voor een klassieke of een hedendaagse stijl, wij hebben de expertise om uw droomoverkapping te realiseren. Bovendien kunnen we de gebruiksvriendelijkheid en het comfort van uw terrasoverkapping verhogen.

Ga bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden voor een afgesloten, maar lichtdoorlatende omgeving. Schuifwanden bieden de flexibiliteit om uw terras naar wens te openen of te sluiten. Voor extra bescherming tegen de zon of om inkijk te verminderen, zijn aluminium zijwanden of melkglazen ideaal. Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

De voordelen van een overkapping in Kerkrade

Het plaatsen van een overkapping in Kerkrade brengt tal van voordelen met zich mee waardoor u dagelijks van het buitenleven kunt genieten, ongeacht het weer. Zo biedt een overkapping een heerlijke beschutting tegen de zon tijdens de warme zomerdagen en houdt deze de warmte vast, wat ideaal is voor een frisse lenteavond. De overkapping kan geheel naar uw eigen wens worden ingericht, met een zeer fraaie afwerking als resultaat. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het integreren van ingebouwde ledverlichting, waarmee u tot in de late uurtjes kunt genieten van uw tuin.

Luxe uitstraling met een lamellendak

Een lamellen overkapping is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een mix van luxe en moderne vormgeving. Deze zelfstandige constructies met verstelbare lamellen is een mooie aanvulling in uw tuin, waarbij u met gemak de hoeveelheid zonlicht aanpast die uw terras bereikt. Het geavanceerde afvoersysteem zorgt ervoor dat regenwater weggeleid wordt, zodat u zelfs tijdens regen droog en comfortabel buiten kunt verblijven.

Overkapping in Kerkrade laten plaatsen

Geïnteresseerd in een overkapping in Kerkrade? Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs! Hij meet ter plekken alles op en bespreekt de opties met u. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de lamellen overkapping kan worden geleverd en gemonteerd. Benieuwd? Vul onderstaand formulier in!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.