Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Overkapping in Venlo laten plaatsen

Het Nederlandse weer kan verrassend uit de hoek komen, maar met een terrasoverkapping van Gehlen geniet u in elk seizoen optimaal van uw tuin. Onze overkappingen beschermen u tegen zon, wind en neerslag, waardoor uw buitenruimte een natuurlijke uitbreiding van uw huis wordt. Een heerlijke extra ruimte dus waar u gezellige momenten kunt beleven met familie en vrienden.

Neem contact op

overkapping venlo
Overkapping Venlo laten plaatsen
Terrasoverkapping Venlo
Overkapping Venlo glazen schuifwanden
Lamellen overkapping venlo

Terrasoverkappingen van topkwaliteit

Kwaliteit is onze prioriteit. We selecteren enkel topmaterialen voor onze terrasoverkappingen, zodat u kunt rekenen op een duurzame en weinig onderhoud vergende oplossing. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele installatie met aandacht voor detail, zodat u verzekerd bent van een overkapping die zowel mooi als praktisch is. In Venlo en omgeving hebben we al talrijke tuinen mogen voorzien van een elegante overkapping die past bij zowel de architectuur van de woning als de inrichting van de tuin.

Uiteenlopende opties voor uw terrasoverkapping in Venlo

De mogelijkheden voor uw terrasoverkapping in Venlo zijn divers. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een klassieke of moderne stijl, Gehlen heeft de kennis en kunde om uw ideale overkapping te verwezenlijken. Daarnaast kunnen we de functionaliteit en het comfort van uw terrasoverkapping verder verbeteren.

Denk aan de installatie van glazen schuifwanden, die een beschutte, maar heldere begrenzing vormen waardoor u nog meer plezier beleeft aan uw buitenruimte. Zoekt u extra zonwering of wilt u minder inkijk van de buren? Dan bieden melkglazen of polycarbonaat wanden en aluminium zijwanden een uitkomst.

Voordelen van een samenwerking met Gehlen

Onze vestiging in Sittard maakt het ons mogelijk om de hele regio Limburg, inclusief Venlo, efficiënt te bedienen. Dankzij onze centrale ligging kunnen we snel bij u zijn voor persoonlijk advies, ongeacht waar in Limburg u woont. We meten elke overkapping nauwkeurig op uw locatie in, waarna we een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte voorstellen.

We horen graag uw wensen en adviseren over de best passende oplossing voor uw situatie. Met meer dan 40 jaar ervaring gaan we altijd voor het mooiste resultaat. Onze service eindigt niet na de installatie; ook voor onderhoud blijven we beschikbaar.

Luxe uitstraling met een lamellen dak

Op zoek naar een luxe overkapping met moderne uitstraling? Dan is een lamellen overkapping perfect. Deze vrijstaande overkappingen vormen een stijlvolle toevoeging aan elke tuin met verstelbare lamellen. Met een simpele druk op de afstandsbediening regelt u precies hoeveel zonlicht uw terras bereikt.

U geniet bovendien het hele jaar door van uw lamellen overkapping in Venlo. Dankzij een slimme waterafvoer, geïntegreerd in het frame, wordt regenwater efficiënt afgevoerd naar de buitenkant van de constructie zodat u zelfs tijdens een regenbui droog en comfortabel buiten kunt zitten.

Maak een afspraak

Wilt u in overkapping in Venlo laten plaatsen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek! We komen graag bij je langs om alles op te meten en denken met u mee voor het mooiste resultaat. Zo creëren we een heerlijke plek in uw tuin waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.