Lamellen overkapping

Bekijk hier onze strak vormgegeven lamellen overkapping ook wel lamellendak genoemd. Een vrijstaande overkapping die niet misstaat in elke tuin. De lamellendaken zijn buitenconstructies van aluminium, met lamellen die via een afstandsbediening aangestuurd kunnen worden.

Aan de hand van de oriëntatie van de lamellen kunt u de hoeveelheid licht en ventilatie in de ruimte eronder aanpassen. Onze lamellen overkapping heeft een tijdloze stijl en combineren design en gebruiksgemak moeiteloos tot een elegante mix van functionaliteit en schoonheid. Alle lamellendaken zijn ontworpen om moeiteloos weerstand te bieden aan alle weersomstandigheden: de goten in de kolommen vangen het water op en voeren het af naar de buitenkant van de constructie. Volledig gesloten zijn de lamellen waterdicht.

lamellen overkapping dak
overkapping met lamellen dak
luxe lamellen overkapping
lamellen overkapping
lamellendak overkapping
terrasoverkapping lamellen

Personaliseer uw lamellen overkapping

Na zonsondergang gebruikt u de LED-verlichting die in de lamellen of op het gootprofiel geïntegreerd is waardoor een discreet en onweerstaanbaar spel van licht en schaduw ontstaat. Er is een breed scala aan kleuren mogelijk waaruit u kan kiezen om uw lamellen dak te personaliseren, met variaties van antracietgrijs tot melkwit, om nog maar te zwijgen van een aangepast kleurenpalet of combinaties van twee kleuren voor een spectaculair effect.

Om de opties compleet te maken is het mogelijk om het model Imago uit te voeren met een onderconstructie waarin verschillende type vloeren gelegd kunnen worden. De vele mogelijkheden om de lamellendaken af te sluiten benadrukken de flexibiliteit van het product :

 • U laat het lamellendak volledig open, zonder afsluitingen
 • U integreert glazen schuifdeuren
 • U integreert houten of aluminium schuifpanelen
 • U integreert windvaste verticale screens (doorzichtig, filtrerend of verduisterend)
 • U neemt een combinatie van glazen schuifdeuren met windvaste verticale screens
 • U voorziet vaste panelen (volle of geperforeerde)

Voordelen van een lamellen overkapping

Naast dat een lamellen het aanzicht van uw tuin zeer zal verfraaien, heeft het hebben van een lamellen overkapping ook een aantal andere voordelen:

 • Duurzaam materiaal, aluminium
 • 2 standaard RAL-kleuren voor het frame
 • Diverse montage mogelijkheden
 • Geïntegreerde verlichting mogelijk
 • Frame voorzien van hemelwaterafvoer
 • Waterdicht
 • Onderhoudsvrij
 • Toepassing in later stadium van ritssceens mogelijk
 • Lange levensduur
 • Meerdere accessoires mogelijk

Optie: pergotenda (vouwdaksysteem)

De Pergotenda® is een gepatenteerd vouwdaksysteem dat innoverende materialen, geavanceerde technologieën en een uitgekiend design combineert. Bij het samenstellen van uw vouwdaksysteem kunt u kiezen tussen een vrijstaande structuur of een pergola in aanbouw. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden in materialen, kleuren, componenten en afmetingen.

De Pergotenda® is ook geschikt voor grote oppervlaktes, een doek kan tot 13 m breed gemaakt worden. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om het doek aan te passen aan uw behoeften en wensen: van een strakke configuratie tot een meer klassieke oplossing. (De pergotenda is ook geschikt voor grote oppervlaktes)

Voorbeeld van een Pergotenda

Op maat gemaakt

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de lamellen overkapping kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt in een lamellen overkapping? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx