Meer dan 40 jaar ervaring!

Lamellen overkapping

Bekijk hier onze strak vormgegeven lamellen overkapping ook wel lamellendak genoemd. Een vrijstaande overkapping die niet misstaat in elke tuin. De lamellendaken zijn buitenconstructies van aluminium, met lamellen die via een afstandsbediening, of in sommige gevallen handmatig, bediend kunnen worden.

Met de stand van de lamellen kunt u de hoeveelheid licht naar wens bepalen. Onze lamellen overkappingen combineren design en gebruiksgemak moeiteloos. Alle lamellendaken zijn ontworpen om weerstand te bieden aan alle weersomstandigheden: de goot in het frame vangt het water op en voert het af naar de buitenkant van de constructie. Volledig gesloten lamellen zorgen voor een waterdicht dak.

lamellen overkapping dak
overkapping met lamellen dak
luxe lamellen overkapping
lamellen overkapping
lamellendak overkapping
terrasoverkapping lamellen

Voordelen van een lamellen overkapping

Naast dat een lamellen het aanzicht van uw tuin zeer zal verfraaien, heeft het hebben van een lamellen overkapping ook een aantal andere voordelen:

 • Duurzaam materiaal, aluminium
 • Meerdere standaard RAL-kleuren voor het frame en de lamellen
 • Diverse montage mogelijkheden
 • Geïntegreerde verlichting mogelijk
 • Frame voorzien van hemelwaterafvoer
 • Waterdicht
 • Onderhoudsvrij
 • Toepassing in later stadium van ritsscreens mogelijk
 • Lange levensduur
 • Meerdere accessoires mogelijk

Alba & Imago

Na zonsondergang gebruikt u de LED-verlichting die in de lamellen of op het gootprofiel geïntegreerd is waardoor een discreet en onweerstaanbaar spel van licht en schaduw ontstaat. Er is een breed scala aan kleuren mogelijk waaruit u kan kiezen om uw lamellendak te personaliseren, met variaties van antracietgrijs tot melkwit, om nog maar te zwijgen van een aangepast kleurenpalet of combinaties van twee kleuren voor een spectaculair effect.

Om de opties compleet te maken is het mogelijk om het model Imago uit te voeren met een onderconstructie waarin verschillende type vloeren gelegd kunnen worden. De vele mogelijkheden om de lamellendaken af te sluiten benadrukken de flexibiliteit van het product :

 • U laat het lamellendak volledig open, zonder afsluitingen
 • U integreert glazen schuifdeuren
 • U integreert houten of aluminium schuifpanelen
 • U integreert windvaste verticale screens (doorzichtig, filtrerend of verduisterend)
 • U neemt een combinatie van glazen schuifdeuren met windvaste verticale screens
 • U voorziet vaste panelen (volle of geperforeerde)

Op maat gemaakt

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de lamellen overkapping kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt in een lamellen overkapping? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx