Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Paneelgordijn verduisterend

Zoekt u naar een stijlvolle en effectieve oplossing voor het verduisteren van uw kamers? Bij Gehlen Zonwering bieden we hoogwaardige paneelgordijnen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. Onze verduisterende paneelgordijnen zijn niet alleen praktisch in het weren van licht, maar voegen ook een elegante touch toe aan uw interieur. 

Ontdek onze paneelgordijnen en vele mogelijkheden! Neem contact op voor een persoonlijk advies of bezoek onze showroom. 

Neem contact op

Paneelgordijn verduisterend kamer
Paneelgordijn verduisterend sittard
Paneelgordijnen verduisterende functie

Breed assortiment 

Ons brede assortiment verduisterende paneelgordijnen biedt een oplossing voor elk interieur. Van strakke, moderne ontwerpen tot klassieke, tijdloze patronen; onze paneelgordijnen zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en materialen. Elk gordijn is een toevoeging aan uw interieur, of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een rustige slaapkamer of een professionele kantooromgeving. 

Geschikt voor elke ruimte 

De veelzijdigheid van onze paneelgordijnen maakt ze geschikt voor elke ruimte. Ze zorgen voor privacy en comfort en zijn tegelijkertijd een stijlvol element in uw interieur. Onze gordijnen bieden een effectieve oplossing voor lichtbeheersing en dragen bij aan een aangename sfeer in elke kamer. 

De voordelen van verduisterende paneelgordijnen bij Gehlen 

Onze paneelgordijnen worden op maat gemaakt in de breedte. Dit betekent dat ze perfect passen bij de afmetingen van uw ramen en volledig aansluiten bij uw persoonlijke stijl en interieur. Met keuze uit meer dan 100 kleuren vindt u gegarandeerd een paneelgordijn die past bij uw wensen. 

Wanneer u kiest voor Gehlen Zonwering profiteert u van de volgende voordelen: 

  • Breed scala aan materialen en kleuren 
  • Snelle service en professionele installatie 
  • Deskundig advies en maatwerkoplossingen 

Onze werkwijze  

Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht. We komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. We nemen de maten op en adviseren u over de beste opties voor uw situatie. Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerde, vrijblijvende offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wel zo handig! 

Verduisterende paneelgordijnen bij Gehlen Zonwering? 

Een comfortabele en stijlvolle ruimte creëren? Ga voor de verduisterende paneelgordijnen van Gehlen? Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. Samen zorgen we voor de perfecte oplossing! 

 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.