Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Pergola zonwering

Pergola zonwering voor in de tuin? Gehlen zonwering is uw specialist! Gehlen is gespecialiseerd in zonwering en biedt alleen zonwering van de beste kwaliteit aan. Wij bieden altijd een ruime keuze aan zonwering. Ook hebben wij nog veel meer voordelen te bieden als u kiest voor onze zonwering. Neem direct contact op voor het laten inmeten van uw pergola zonwering of lees verder voor meer informatie over onze zonwering en de voordelen die wij u kunnen bieden.

Neem contact op

03-V630-Malmo-sfeer
Pergola zonwering
Pergola zonwering op maat
Pergola zonwering op maat Gehlen

Waarom pergola zonwering

Onder pergola zonwering verstaan we een terrasoverkapping met beweegbaar waterafstotend doek. De pergola beschermt u hierdoor tegen zowel de zon als een regenbui. U kunt hierdoor altijd lekker op uw eigen terras genieten van een etentje of borrel. Van het voorjaar tot het najaar, heerlijk! Door de fraaie slanke vormgeving kan pergola zonwering op vrijwel ieder terras gemonteerd worden. Of het nu op de begane grond is of op een verdieping.

Onze pergola zonwering

Zoekt u pergola zonwering, dan heeft u bij Gehlen een ruime keuze. Hierdoor vindt u altijd snel de zonwering die u zoekt. U kunt er bovendien voor kiezen om uw zonwering door ons op maat te laten maken. Zo weet u zeker dat uw pergolazonwering goed past en aan al uw wensen voldoet. Pergolazonwering heeft diverse voordelen te bieden.

De overkapping met doek biedt perfecte bescherming tegen zon en regen. Het doek is waterafstotend. Het is mogelijk onze zonweringen zowel gemotoriseerd te openen als te sluiten. Dit is niet mogelijk met een terrasoverkapping van bijvoorbeeld glas.

Zonwering van Gehlen: altijd de beste kwaliteit

Als u voor de pergola zonwering van Gehlen kiest, profiteert u altijd van de beste kwaliteit. En dat is niet het enige. Kiest u voor onze zonwering, dan staan ook de volgende punten u te wachten:

  • Pergolazonwering van de beste kwaliteit
  • Verschillende soorten producten onder één dak
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij leveren snelle service en snelle levertermijnen
  • Wij bieden ook service & onderhoud aan

Kiest u net als vele anderen voor onze kwalitatieve zonwering? Maak dan een afspraak met onze specialist voor het inmeten van uw pergolazonwering.

Bestel direct uw pergola zonwering

Wilt u direct pergola zonwering laten plaatsen? Neem dan nu contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij maken dan snel een afspraak met u om uw pergolazonwering in te meten. Ook kunnen wij u van een vrijblijvend advies voorzien. Mocht u nog vragen hebben, dan raden wij u tevens aan contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Van onze pergola zonwering heeft altijd lang plezier!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.