Meer dan 40 jaar ervaring!

ALBA lamellenoverkapping Resort Boschmolenplas

Alba lamellenoverkapping Boschmolenplas

Dit project is uitgevoerd voor Leisure for Life. Deze partij ondersteunt en begeleid in het recreatief vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan vakantie resorts. Zo ook bij Boschmolenplas te Heel. Daar zijn ze bezig met de ontwikkeling van een groot recreatiepark aan het water. Hier stonden al een 5-tal woningen, maar er worden er nog een hoop bijgebouwd. Bij de eerste woning stond al een vouwdak, maar deze was van een andere leverancier. De kwaliteit hiervan was ver onder de maat. Leisure for Life heeft ons gevraagd om mee te denken over zonwering voor de woningen die nog ontwikkeld worden. Dit contact is gekomen via het relatienetwerk van Gehlen Zonwering.

De doelstellingen van Leisure for Life

Bij zulke prachtige woningen langs het water wil je maximaal gebruik maken van je leefoppervlak. Nieuwe bewoners willen natuurlijk ook genoeg buiten kunnen leven. Aan ons is de vraag gesteld om mee te denken in verschillende oplossingen om het buitenleven van de bewoners nog aangenamer te maken.

We hebben verschillende opties uitgewerkt, waaronder de Alba wat u hier op de foto ziet. Maar ook vouwdaken, knikarmschermen enzovoorts. Daarnaast hebben we ook verschillende soorten warmtewering uitgewerkt voor de raampartijen. Hier is een document van gemaakt waar toekomstige bewoners overzichtelijk hun gewenste product(en) uit kunnen kiezen.

De uitvoering door Gehlen

De samenwerking van dit project (1 van de eerste van het nieuwe resort) verliep soepel. De eindgebruiker koos voor een Alba Lamellenoverkapping en werd daarna bij ons in de showroom uitgenodigd om het project verder te finetunen. Bij ons in de showroom hebben meneer en mevrouw samen met onze specialisten gekeken naar de afmetingen, de kleuren en de extra opties wat ze graag wilden toevoegen. Deze overkapping was natuurlijk voor ons ook erg belangrijk, aangezien het 1 van de eerste gebouwde woningen was op het terrein. Het is dus een beetje een showmodel geworden voor toekomstige kopers van de nieuwe woningen.

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een Alba lamellenoverkapping geworden, met in 4 lamellen geïntegreerde ledverlichting. Verder kan de overkapping aan 4 kanten worden afgesloten met ritsscreens. Zodat je echt een extra leefruimte creëert en niet alleen de zon tegenhoudt, maar ook de wind. Dat is vooral belangrijk op plekken zoals deze, waar veel wind staat. De overkapping is op deze manier stormvast waardoor de bewoner er langer gebruik van kan maken.

Ook meer genieten van buiten leven? Neem contact op!

Ook een mooi (vakantie)huis waar u optimaal wilt genieten van het buitenleven zonder belemmerd te worden van de zon, regen of wind? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs.

Contactformulier

Stuur ons uw bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld. (De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Interesse of meer informatie?

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak