Meer dan 40 jaar ervaring!

Gilde Opleidingen in Roermond klaar voor de toekomst

Afgelopen maand stond Gehlen Zonwering in de dik gevulde editie van Chapeau Magazine. Uitgangspunt was het unieke project bij Gilde Opleidingen in Roermond waar Gehlen een Limburgse primeur kende.

Niet alleen leverde en installeerde Gehlen alle zonweringen, ook implementeerde het een geheel nieuw en innovatief systeem om de zonwering te bedienen. „In nauw overleg met de organisatie hebben we gekozen voor wind- en stormvaste doeken in een felgroene kleur, waarmee we de gevel een frisse uitstraling geven.

Verder hebben we een draadloos systeem geïnstalleerd dat volledig instelbaar is. Je zou bijvoorbeeld het op- en neerlaten van zonwering kunnen afstemmen op de lesroosters van leerlingen. We zijn de eerste in Limburg die een dergelijk systeem hebben geïnstalleerd,” zegt Gaston Gehlen trots. Hij vindt de samenwerking met Gilde Opleidingen een sprekend voorbeeld van de werkwijze van zijn bedrijf. „We hebben meegedacht over het systeem en blijven ook verantwoordelijk voor het onderhoud. Daarin schuilt echt onze expertise.”

Gehlen1-1024x737

Contactformulier

Stuur ons uw bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld. (De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Interesse of meer informatie?

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak