Meer dan 40 jaar ervaring!

Mooie markies voor Rousseau Chocolade in Roermond

Op de (hoe kan het ook anders) Bakkersstraat in Roermond ligt een winkel van Rousseau Chocolade. De bekende chocolatier is net als Gehlen een familiebedrijf en heeft inmiddels 19 vestigingen, waaronder een in Someren en in Düsseldorf. Het doel van de gevel was om op te vallen en tegelijkertijd dicht bij de identiteit van het bedrijf te blijven. 

Daarom is er gekozen om een markies op te hangen in de volle breedte van het pand. Het is ruim 4,5 meter breed en de uitval is 910mm. Er zijn legio mogelijkheden voor kleuren en prints en natuurlijk past hier een echte chocolade-bruine kleur bij. Samen met het oranje logo en de witte tekst ‘Chocolade’ waren onze monteurs trots op het resultaat. De markies is elektrisch en kan ook met behulp van een handzender op afstand bediend worden.

Heeft u ook interesse in een markies voor uw pand of bij u thuis? Bekijk dan de productpagina over markiezen en vul het contactformulier in. Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs om te praten wat er bij u mogelijk is!

Rousseau-Chocolade-1024x512

Contactformulier

Stuur ons uw bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld. (De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Interesse of meer informatie?

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak