Meer dan 40 jaar ervaring!

Prachtige Piazzola op het dakterras van Cicero in Nuth

Het verzorgingstehuis ‘Op den Toren’ in Nuth is sinds kort voorzien van 3 mooie elektrisch te bedienen Piazzola’s. Het zorgt ervoor dat het dakterras een fris onderkomen is geworden, waardoor het voor veel ouderen lekker uit te houden is.

Wat is precies een Piazzola?

Een Piazzola is een innovatief type zonwering dat gemonteerd wordt aan een muurzijde. In principe is dat de achterkant van de Piazzola. Zoals te zien is op de foto’s hieronder, wordt de zonwering aan de voorzijde ondersteund door pilaren. Het doek is in diverse kleuren te verkrijgen en de veering zorgt ervoor dat het doek constant op spanning staat.

Het voordeel t.o.v. een knikarmscherm is dat een Piazzola minder kracht vergt van de muurzijde. Niet alle muren / locaties zijn geschikt voor het plaatsen van een ‘relatief’ zwaar knikarmscherm.

IMG_4176
IMG_4178-e1531920931139
IMG_4179
IMG_4180

Geïnteresseerd?

Vul onderstaande formulier in om meer te weten te komen over de mogelijkheden van een Piazzola. Onze vertegenwoordiger komt geheel vrijblijvend langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn bij u thuis of bij uw bedrijf.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Interesse of meer informatie?

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak