Meer dan 40 jaar ervaring!

Speciale doorzichtige ritsscreens voor veiligheid rondom zwembad Geleen

Na het tragische ongeval met een Syrisch meisje dat tijdens het schoolzwemmen verdronk, zijn zwembaden nog strenger gaan kijken naar de veiligheid. Omdat het ongeval gebeurde na het douchen, kwam Laco Geleen met de vraag hoe we die ruimte beter konden afsluiten. Onze oplossing was een doorzichtig ritsscreen.

Je ziet ze niet zo vaak in het straatbeeld, maar een ritsscreen is voor een zwembad de oplossing om ruimtes af te sluiten. Zeker in het geval van schoolzwemmen, wil je dat kinderen niet meer ongezien terugkeren naar het zwembad. Voor het zwembad van Laco in Geleen hebben we 2 doorzichtige ritsscreens geplaatst om de veiligheid te garanderen.

De screens zijn op afstand te bedienen en gaan in kort tijdsbestek (30 seconden) omlaag en omhoog. Het doek en de omkasting zijn waterbestendig en daardoor een prima oplossing voor de langere termijn. Het belangrijkste is echter dat de leraren / leiding beter overzicht hebben over groepen kinderen en ze kunnen beschermen tegen noodlottige ongevallen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kantoor. Bel ons op of stuur een mail naar info@gehlen.nl.

Doorzichtige ritsscreens
Doorzichtige ritsscreens
Speciale doorzichtige ritsscreens voor zwembad
Speciale doorzichtige ritsscreens voor zwembad Geleen
Speciale doorzichtige ritsscreens voor veiligheid rondom zwembad Geleen

Contactformulier

Stuur ons uw bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld. (De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Interesse of meer informatie?

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak