Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken kopen

Rolluiken kopen? De beste rolluiken bestelt u eenvoudig en snel bij Gehlen. Onze rolluiken beschikken over diverse functies. De rolluiken werken geluidsvertragend, inbraakwerend en ze hebben een isolerende werking. Zo beschermen ze uw kamer optimaal tegen lichtinval. Ook wanneer het kouder is, heeft u baat bij onze rolluiken. Ze houden de kou van buiten namelijk tegen in de winter en zorgen ervoor dat het in de zomermaanden aangenaam koel blijft in de woning.

Bij ons vindt u rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. Uw rolluiken op maat laten maken? Onze collega meet de juiste maten bij u thuis op en geeft u aan de hand daarvan een passend advies. Zo weet u exact welke rolluiken het meest geschikt voor u zijn. Wanneer u de rolluiken vervolgens wilt bestellen, bezorgen en monteren wij ze bij u op locatie. Wel zo fijn!

Neem contact op

Rolluiken kopen
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen voor buiten
Elektrische rolluiken kopen

Aanbod rolluiken

Wilt u rolluiken kopen dan profiteert u bij Gehlen van het meest uitgebreide aanbod. Deze zijn gemaakt van aluminium en beschikken over een speciale schuimvulling kern. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren voor zowel de omkasting als het bewegende deel.

U kunt kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Denk aan elektrische bediening, handbediening of bediening via de smartphone. Dat laatste is mogelijk met de IO homecontrole als router. De rolluiken dienen dan voorzien te zijn van een IO module. U kunt daarmee meerdere producten aan elkaar koppelen en zelfs op afstand bedienen.

Daarom rolluiken van Gehlen

Rolluiken kopen doet u uiteraard bij Gehlen, omdat wij u altijd meer voordelen dan elders te bieden hebben. Wij garanderen u altijd de volgende punten:

  • Verschillende soorten service onder één dak
  • Snelle service en snelle levertermijnen
  • Keuze uit diverse lamelbreedtes
  • Diverse montagemogelijkheden
  • Keuze uit meer dan 10 standaardkleuren
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Ook in te schakelen voor service & onderhoud
  • Rolluiken van uitstekende kwaliteit
  • Keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden.

Wilt u ook de beste rolluiken die tevens lang meegaan? Neem dan nu contact met ons op om uw rolluiken te laten meten.

Meer weten of rolluiken kopen? Vul ons contactformulier in!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u rolluiken kopen? Vul dan ons contactformulier in. We geven u graag wat meer informatie over onze producten of dienstverlening of plannen een afspraak met u in voor het inmeten van uw rolluiken. Kies ook voor rolluiken kopen bij Gehlen en ga voor kwalitatieve, duurzame rolluiken.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx