Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Rolluiken laten plaatsen

Rolluiken laten plaatsen? Gehlen Zonwering is met meer dan 40 jaar ervaring dé specialist op het gebied van rolluiken. Onze rolluiken zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium profiel met isolerend schuim aan de binnenzijde. Hierdoor zorgen ze dat de warmte lekker binnen blijft in de winter. In de zomer zorgen ze juist voor extra verkoeling!  

Daarnaast werken de rolluiken inbraakwerend en geven ze een extra gevoel van veiligheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten plaatsen van rolluiken bij u thuis? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Elektrische rolluiken kopen
Rolluiken kopen voor buiten
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen

Aanbod rolluiken Gehlen

Wilt u rolluiken laten plaatsen dan profiteert u bij Gehlen van een uitgebreid aanbod. Zo kunt u kiezen uit allerlei verschillende kleuren voor zowel de omkasting als het bewegende deel. De rolluiken zijn gemaakt van een lichtgewicht aluminium en beschikken over een speciale schuimvulling kern. Al onze rolluiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen op maat gemaakt worden.

Bij het laten plaatsen van de rolluiken ontzorgen we u volledig. Als eerste zal een van onze collega’s de juiste maten bij u thuis komen opmeten. Aan de hand daarvan krijgt u een advies over wat het beste past bij uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze gemaakt hebt. Vervolgens nemen wij de plaatsing en montage volledig van u uit handen. Binnen no-time kunt u genieten van de nieuw geplaatste rolluiken!

Daarom rolluiken van Gehlen

Het laten plaatsen van rolluiken bij Gehlen heeft een aantal voordelen. We noemen er een aantal:

  • Alle service onder één dak
  • Snelle levertermijnen
  • Bij Gehlen is alles maatwerk
  • Veel verschillende montagemogelijkheden
  • Keuze uit meer dan 10 standaardkleuren
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Voor service & onderhoud kunt u ook bij ons terecht
  • Rolluiken van hoogwaardig materiaal
  • Keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden

Voor de rolluiken kunt u kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Denk aan handbediening, elektrische bediening of bediening via de smartphone. U kunt daarmee meerdere producten aan elkaar koppelen en zelfs op afstand bedienen.

Meer weten of rolluiken laten plaatsen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u rolluiken laten plaatsen? Vul dan ons contactformulier in. We geven u graag wat meer informatie over onze producten of dienstverlening of plannen een afspraak met u in voor het inmeten van uw rolluiken. Kies voor het laten plaatsen van uw rolluiken voor Gehlen!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.