Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken Maastricht

Zoekt u rolluiken in Maastricht? Zoek dan niet langer verder, want bij Gehlen heeft u snel de gewenste rolluiken gevonden. Wij verkopen rolluiken van hoogwaardige kwaliteit en met diverse mogelijkheden. We komen graag bij u langs om de maten op te meten. Vervolgens krijgt u een persoonlijk advies. Enthousiast geworden? Dan zorgen wij uiteraard ook voor op maat gemaakte rolluiken die in Maastricht bij u worden bezorgd.

Elektrische rolluiken kopen
Rolluiken kopen voor buiten
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen

Assortiment rolluiken Maastricht

Bestelt u rolluiken voor in Maastricht, dan zal u van ons een pakket lamellen ontvangen. U kunt deze eenvoudig omlaag en omhoog bedienen. De rolluiken beschikken over een kern van schuimvulling en zijn van aluminium gemaakt. U heeft de keuze uit diverse kleuren voor de omkasting van de rolluiken. Ook heeft u de mogelijkheid voor rolluiken met een ronde kap of afgeschuinde kap te kiezen. Zo kunt u de rolluiken geheel aanpassen op uw interieurstijl.

De bediening van onze rolluiken

U kunt bij ons rolluiken met diverse bedieningsopties bestellen. Zo kunt u kiezen voor handbediening, elektrische bediening en bediening middels de smartphone. Wij gebruiken IO-technologie, waardoor u uw rolluiken middels de smartphone, schakelaar of handzender vanaf een afstandje kunt bedienen. Ook kunt u via IO-homecontrol meerdere apparaten aan uw smartphone koppelen. Solar rolluiken nodig? Dit is de nieuwste ontwikkeling binnen de rolluiken. Ook hiervoor bent u bij ons op de juiste plek en geniet u van een ruim aanbod.

Dit heeft Gehlen u te bieden

Bestelt u uw rolluiken vanuit Maastricht bij Gehlen, dan hebben wij u veel voordelen te bieden. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op het volgende:

  • Verschillende soorten service onder één dak
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Rolluiken van de beste kwaliteit
  • Snelle service
  • Keuze uit diverse lamelbreedtes
  • Diverse montagemogelijkheden
  • Ook inzetbaar voor service & onderhoud
  • Keuze uit meer dan 10 standaardkleuren
  • Keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden

Kiest u net als anderen ook voor onze kwalitatieve rolluiken? Neem dan gerust contact met ons op! We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bestel direct rolluiken voor in Maastricht

Wilt u rolluiken voor in Maastricht bestellen? Neem dan direct contact op en vul het contactformulier in. Onze collega’s zullen dan snel contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Wilt u meer informatie over onze rolluiken? Of bent u op zoek naar andere binnen– of buitenzonwering? Neem ook dan contact met ons op. Kies voor de beste rolluiken voor in Maastricht, kies voor de rolluiken van Gehlen!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.