Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Rolluiken Parkstad

Wilt u graag rolluiken laten plaatsen in Parkstad? Rolluiken zijn dé oplossing om bijvoorbeeld uw woning extra te isoleren. Zo houdt u uw woning in de zomer lekker koel en in de winter juist heerlijk warm. Dit zorgt voor extra comfort en kan een hoop stookkosten schelen. Dankzij onze uitgebreide ervaring van meer dan 40 jaar zit u bij Gehlen op de juiste plek. We leveren een snelle service en hoogwaardige kwaliteit rolluiken.

Neem contact op

Elektrische rolluiken kopen
Rolluiken kopen voor buiten
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen

Rolluiken in Parkstad van Gehlen Zonwering

Gehlen is gespecialiseerd in rolluiken en staat voor snelle service. U profiteert bij ons altijd van hoogwaardige kwaliteit. Onze rolluiken zijn inbraakwerend, geluidsvertragend en hebben een isolerende werking. En dat is niet alles:

  • De lamellen zijn gemaakt van aluminium en hebben een kern van schuimvulling.
  • U kunt kiezen uit 15 standaardkleuren voor de behuizing
  • Er zijn verschillende mogelijkheden voor de bediening: met de hand, elektrisch of met uw smartphone.
  • Solar rolluiken zijn bij ons ook een optie. Zo kiest u zelf wanneer u de zon doorlaat.

Gehlen zonwering: uw specialist

Gehlen Zonwering is uw specialist op het gebied van zonwering. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we u altijd van het beste advies te voorzien en staan we voor u klaar met snelle service. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. De mogelijkheden voor de montage zijn groot. We realiseren altijd het beste resultaat en denken graag met u mee.

Bent u geïnteresseerd? Dan komen we graag bij u langs om alles op te meten en de mogelijkheden te bespreken. Ook na het plaatsen van het rolluik bent u bij ons verzekerd van een goede service. Door onze eigen service- en onderhoudsafdeling bent u altijd snel geholpen. Wilt u onze producten eerst met eigen ogen zien? Kom dan gerust eens langs in onze showroom.

Rolluiken bestellen in Parkstad?

Wilt u rolluiken bestellen in Parkstad? Vul dan nu het contactformulier in. Uiteraard geheel vrijblijvend. Ook als u vragen heeft of als u benieuwd bent naar de mogelijkheden horen we graag van u! We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.