Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken Roermond

Rolluiken in Roermond gewenst? Rolluiken dienen diverse doeleinden. Niet alleen werken de rolluiken verduisterend, ze werken ook isolerend. Daarbij zorgen ze voor verkoeling in de zomermaanden en bieden ze warmte in de winter. En de rolluiken van Gehlen werken inbraakpreventief. Bij Gehlen zit u goed als u op zoek bent naar de beste kwaliteit rolluiken.

Neem contact op

rolluiken-roermond-elektrisch
rolluiken roermond verduisterend
rolluiken roermond kopen
elektrische-rolluiken-roermond
solar-rolluiken-roermond

Rolluiken afgestemd op uw wensen

Als u rolluiken voor in Roermond bestelt, ontvangt u een pakket lamellen. Deze kunt u omhoog en omlaag bedienen. Onze rolluiken bevatten een schuimvulling kern en zijn gemaakt van aluminium. Ook kunt u uit verschillende kleuren voor de omkasting van de rolluiken kiezen, waardoor u ervoor kunt zorgen dat de rolluiken perfect passen bij de rest van uw interieur. Daarbij kunt u kiezen voor rolluiken met een afgeschuinde kap of een ronde kap.

De bedieningsmogelijkheden

We bieden rolluiken met diverse bedieningsmogelijkheden. Denk aan bediening met de hand, elektrische bediening, maar ook bediening via de smartphone. Doordat wij van IO-technologie gebruik maken, kunt u uw rolluiken via de smartphone of handzender bedienen. Daarbij is het zelfs mogelijk meerdere apparaten aan de smartphone te koppelen middels IO-homecontrol.

Solar rolluiken in Roermond

Op zoek naar een rolluik die perfect werkt en naadloos (en draadloos) geïnstalleerd kan worden? Dan zijn onze solar rolluiken in Roermond wat voor u. De solar rolluiken werken volledig op zonne-energie. Daardoor kunnen de rolluiken zonder kabels gemonteerd worden, wat zorgt voor een strakker en esthetisch aantrekkelijker uiterlijk van de rolluiken.

De voordelen van Gehlen

Als u rolluiken in Roermond bestelt bij Gehlen, dan kunt u altijd op aantrekkelijke voordelen rekenen. Zo zijn onderstaande punten u bij ons gegarandeerd:

  • Verschillende soorten service onder één dak
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Ook inzetbaar voor service & onderhoud
  • Keuze uit meer dan 10 standaardkleuren
  • Keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden
  • Rolluiken van de beste kwaliteit
  • Snelle service
  • Keuze uit diverse lamelbreedtes
  • Diverse montagemogelijkheden

Maakt u net als vele anderen de keuze voor onze topkwaliteit rolluiken? Neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.

Bestel nu rolluiken voor in Roermond

Meteen rolluiken voor in Roermond bestellen? Neem dan nu contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u in. Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Of bent u op zoek naar andere binnen– of buitenzonwering? Neem ook dan gerust contact met ons op!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.