Rolluiken service

Rolluiken service gewenst? Bij Gehlen kun je terecht voor de beste rolluiken. Rolluiken dienen diverse doeleinden. Zo kunnen ze de ruimte perfect tegen lichtinval beschermen en hebben ze een isolerende werking, waardoor het in de zomer koeler is en in de winter juist warmer is in de ruimte. Dit type zonwering is tevens inbraakpreventief. Rolluiken op maat nodig? Ook dat kan bij Gehlen!

Neem contact op

Elektrische rolluiken kopen
Rolluiken kopen voor buiten
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen

De rolluiken service van Gehlen

Kies je voor onze rolluiken service dan zorgen wij voor rolluiken op maat en worden deze vervolgens geïnstalleerd. Onze rolluiken bestaan uit een pakket van lamellen welke omhoog en omlaag te bedienen zijn. Het bewegende deel van de rolluiken bestaat uit dubbelwandig aluminium met een kern van schuimvulling. De rolluiken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er diverse bedieningsmogelijkheden. Zo kun je kiezen uit handbediening, elektrische bediening, bediening via de smartphone of solar bediening waarvoor geen bekabeling nodig is.

De kracht van goede rolluiken

Onze rolluiken bieden bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Onze rolluiken hebben sterke isolerende eigenschappen. Warmte, kou en lawaai worden hierdoor perfect gereduceerd. Zo ontsnap je ’s zomers aan de hitte, ’s winters aan de kou en worden de buitengeluiden gedempt. Met speciale IO-technologie kunt u de rolluiken op afstand bedienen, wat via een schakelaar, handzender of smartphone kan. Hiermee houdt u inbrekers eenvoudig buiten de deur. Perfect voor als u vaak op vakantie bent!

Rolluiken service gewenst? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u vragen over onze rolluiken service? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 046- 4510050. Met ruim 40 jaar ervaring denken we graag met u mee voor de best passende oplossing. Zo bent u altijd gegarandeerd van goede en snelle service.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.