Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken service

Rolluiken service gewenst? Bij Gehlen kun je terecht voor de beste rolluiken. Rolluiken dienen diverse doeleinden. Zo kunnen ze de ruimte perfect tegen lichtinval beschermen en hebben ze een isolerende werking, waardoor het in de zomer koeler is en in de winter juist warmer is in de ruimte. Dit type zonwering is tevens inbraakpreventief. Rolluiken op maat nodig? Ook dat kan bij Gehlen!

Neem contact op

Elektrische rolluiken kopen
Rolluiken kopen voor buiten
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen

De rolluiken service van Gehlen

Kies je voor onze rolluiken service dan zorgen wij voor rolluiken op maat en worden deze vervolgens geïnstalleerd. Onze rolluiken bestaan uit een pakket van lamellen welke omhoog en omlaag te bedienen zijn. Het bewegende deel van de rolluiken bestaat uit dubbelwandig aluminium met een kern van schuimvulling. De rolluiken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er diverse bedieningsmogelijkheden. Zo kun je kiezen uit handbediening, elektrische bediening, bediening via de smartphone of solar bediening waarvoor geen bekabeling nodig is.

De kracht van goede rolluiken

Onze rolluiken bieden bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Onze rolluiken hebben sterke isolerende eigenschappen. Warmte, kou en lawaai worden hierdoor perfect gereduceerd. Zo ontsnap je ’s zomers aan de hitte, ’s winters aan de kou en worden de buitengeluiden gedempt. Met speciale IO-technologie kunt u de rolluiken op afstand bedienen, wat via een schakelaar, handzender of smartphone kan. Hiermee houdt u inbrekers eenvoudig buiten de deur. Perfect voor als u vaak op vakantie bent!

Rolluiken service gewenst? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u vragen over onze rolluiken service? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 046- 4510050. Met ruim 40 jaar ervaring denken we graag met u mee voor de best passende oplossing. Zo bent u altijd gegarandeerd van goede en snelle service.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx