Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken Venlo

Wilt u rolluiken laten plaatsen in Venlo? Bij Gehlen bestelt u eenvoudig rolluiken van de hoogste kwaliteit. Met meer dan 40 jaar ervaring in onder andere het plaatsen van rolluiken weet u zeker dat u bij ons goed zit.

Neem contact op

Elektrische rolluiken kopen
Rolluiken kopen voor buiten
Rolluiken kopen Limburg
Rolluiken kopen Sittard
Rolluiken kopen Maastricht
Rolluiken kopen

Onze rolluiken beschikken over verschillende functies. Zo hebben de rolluiken bijvoorbeeld een isolerende werking. In de zomer blijft het lekker koel in huis en in de winter heerlijk warm. Benieuwd naar de mogelijkheden van rolluiken bij uw woning? We voorzien u graag van gratis advies.

Aanbod rolluiken in Venlo

Gehlen heeft een zeer uitgebreid assortiment aan rolluiken. De rolluiken zijn gemaakt van een lichtgewicht aluminium en zijn voorzien van een schuimvulling. Deze schuimvulling versterkt de isolerende werking van de rolluiken.

De rolluiken zijn ook op veel verschillende manieren te bedienen. Zo kunt u kiezen tussen bediening met de hand, een elektrische bediening of bediening via een app op de telefoon. We passen ons volledig aan op uw wensen en proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken. Meer weten over de verschillende functies van de rolluiken. Neem gerust contact met ons op.

Voordelen van rolluiken van Gehlen

Gehlen is gespecialiseerd in rolluiken en staat voor snelle service. U profiteert bij ons altijd van hoogwaardige kwaliteit. Onze rolluiken zijn inbraakwerend, geluidsvertragend en hebben een isolerende werking. En dat is niet alles:

  • Meer dan 40 jaar specialistische ervaring van Gehlen
  • Reparatie en onderhoud onder 1 dak, dus een uitstekende service
  • Verlaag de kosten van uw energierekening
  • Er zijn verschillende mogelijkheden voor de bediening: met de hand, elektrisch of met uw smartphone
  • Solar rolluiken zijn ook een optie bij Gehlen

Rolluiken bestellen in Venlo?

Wilt u rolluiken bestellen in Venlo? Vul dan nu het contactformulier in. Wij verzien u graag van een vrijblijvend advies. Als u vragen heeft of benieuwd bent naar de mogelijkheden horen we graag van u! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx