Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken Venray

Bent u op zoek naar rolluiken in Venray? Gehlen Zonwering is de expert op het gebied van zonwering. Bij Gehlen Zonwering in Venray combineren wij jarenlange expertise met een persoonlijke benadering om rolluiken te leveren die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Rolluiken-Venray
elektrische-rolluiken-Venray
Gehlen-Rolluiken-Venray
Rolluiken-Venray-kopen

Waarom kiezen voor rolluiken in Venray?

Rolluiken zijn niet alleen de perfecte keuze voor het verhogen van uw privacy en veiligheid en hebben een isolerende werking tegen zowel warmte als kou. In Venray, waar de weersomstandigheden variëren, zorgen onze rolluiken voor comfort in elk seizoen. Bovendien verhogen onze rolluiken de waarde van uw pand door hun duurzaamheid en esthetische toevoeging aan uw gevel.

Verschillende soorten rolluiken in Venray

Gehlen Zonwering biedt diverse typen rolluiken aan in Venray. Van traditioneel tot modern, allemaal gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dankzij een kern van schuim hebben de rolluiken ook een isolerende werking. Elk rolluik wordt op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij uw ramen en de architectuur van uw woning. Met rolluiken van Gehlen Zonwering kiest u voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Realiseren van het mooiste resultaat

Laat u uw rolluiken plaatsen door Gehlen? Dan komt onze vertegenwoordiger graag bij u langs om alles op te meten en met u mee te denken. Zo zorgen we ervoor dat uw rolluiken perfect passen. Bent u akkoord? Onze ervaren monteurs in Venray zorgen vervolgens voor een professionele installatie, waarmee de functionaliteit en esthetiek van uw woning worden verbeterd. Door onze uitstekende service met oog voor detail bent u verzekerd van prachtige rolluiken, die perfect passen bij de stijl van uw huis.

Bediening en automatisering van rolluiken

Moderniseer uw wooncomfort met geautomatiseerde rolluiken die met een druk op de knop bediend kunnen worden. Gehlen Zonwering biedt geavanceerde oplossingen voor automatisering in Venray, waardoor u uw rolluiken kunt bedienen via een smartphone-app of afstandsbediening, voor ultiem gebruiksgemak en veiligheid.

Ontdek de mogelijkheden bij Gehlen Zonwering in Venray

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor rolluiken in uw woning of bedrijfspand in Venray? Neem contact op met Gehlen Zonwering voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag met een oplossing die aansluit bij uw specifieke wensen! Ook voor overkappingen en andere zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom en –tuin in Sittard.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx