Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Rolluiken Weert

Bent u op zoek naar rolluiken in Weert om uw huis zowel in de zomer koel als in de winter warm te houden? Gehlen Zonwering plaatst kwalitatieve rolluiken voor een comfortabele en veilige woning. Net meer dan 40 jaar ervaring garanderen wij snelle service en rolluiken van de hoogste kwaliteit.

Neem contact op

 

Elektrische-Rolluiken-weert
Rolluiken-weert
Rolluiken-weert-kopen
Gehlen-Rolluiken-weert

De voordelen van onze rolluiken

Ga je voor de rolluiken van Gehlen in Weert? Dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

  • De rolluiken zijn gemaakt van duurzaam materiaal
  • U kunt kiezen uit 3 verschillende kastvormen en 15 standaardkleuren
  • Bedieningsmogelijkheden van handmatig tot elektrisch
  • De rolluiken zijn inbraakwerend en hebben een isolerende en geluid vertragende werking
  • Diverse montage mogelijkheden

Solar rolluiken in Weert

Bij Gehlen bieden we een innovatieve oplossing die duurzaamheid met comfort combineert, het solar rolluik. Deze zelfvoorzienende rolluiken gebruiken zonne-energie om te functioneren, waardoor u niet alleen uw energieverbruik vermindert, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet. En, deze rolluiken zijn de meest verduisterende rolluiken in de markt! Ideaal voor de slaapkamer dus.

Ontdek onze rolluiken en meer in Weert

Bij Gehlen Zonwering vindt u niet alleen topkwaliteit rolluiken, maar ook een breed scala aan andere producten om uw buitenruimte te verbeteren. Naast de traditionele rolluiken kunt u bij ons terecht voor screens, ritsscreens, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en meer! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Op basis van uw wensen en eisen zorgen wij voor een passende zonweringsoplossing.

Uw adviseur in zonwering

Als uw zonweringspecialist in Weert, brengen we meer dan 40 jaar expertise om u van het beste advies te voorzien. We staan garant voor snelle service en superieure kwaliteit. Ons team is flexibel in montage mogelijkheden en streeft altijd naar het optimale resultaat. We werken samen met u om uw ideale buitenruimte te realiseren.

Plan een bezoek of neem contact op

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? We maken graag een afspraak om bij u langs te komen, de situatie op te meten en alle opties te bespreken. Ook na installatie blijft onze service- en onderhoudsafdeling voor u klaarstaan. Wilt u eerst de rolluiken zien? Kom dan gerust langs in onze showroom & -tuin om onze producten van dichtbij te bekijken en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.