Meer dan 40 jaar ervaring!

Screens Sittard

Wilt u zonlicht tegenhouden, maar ondertussen wel gewoon naar buiten blijven kijken? Maak dan kennis met onze screens. Bij Gehlen leveren én monteren we verschillende soorten screens in Sittard. Zo helpen wij uw huis of kantoor ‘s zomers graag koel te houden zonder het zicht naar buiten te belemmeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of plan een bezoek in de showroom!

Neem contact op

screens sittard
screens sittard Gehlen
screens in sittard kopen
screens sittard zonwering

Standaard, solar- en ritsscreens

U vindt bij ons standaard screens met handmatige of elektrische bediening in het assortiment. Maar we hebben ook duurzame screens op zonne-energie en ritsscreens waar het doek net als bij rolluiken vast zit in de geleiding. Hierdoor slaat de wind er niet onder en komt er ook geen zonlicht langs de kieren, zoals bij uitvalschermen.

Ook voor buiten

Bij screens denkt u al gauw aan buitenzonwering voor de ramen van uw woning of kantoor. Logisch, maar we leveren ook screens in Sittard die geschikt zijn als afsluiting van bijvoorbeeld uw terrasoverkapping of veranda. Zo geniet u straks niet alleen binnen van een aangename temperatuur, maar zit u er ook in de tuin comfortabel bij.

Helemaal op maat gemaakt

We plaatsen maatwerk screens in Sittard en omgeving. Dat betekent dat u bij Gehlen zelf uw producten kunt samenstellen. Eventueel samen met één van onze specialisten. Met meerdere stoffen, 200+ kleuren en verschillende soorten bediening creëren we zo altijd zonwering die aan al uw wensen voldoet.

Onze voordelen

Als totaalleverancier van zon- en warmtewerendescreens in Sittard profiteert u bij Gehlen van onder andere:

  • Duurzame aluminium kasten in RAL-kleur naar wens
  • 200+ doekkleuren
  • Bediening via app (optioneel)
  • Korte levertijden
  • Professionele montage

Onze aanpak

Geen project is hetzelfde. Daarom komen we eerst graag bij u langs om kennis te maken, uw wensen en te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Desgewenst nemen we de maten op en maken we direct een vrijblijvende offerte met indicatie van de kosten en de levertijd. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Ook screens in Sittard laten plaatsen?

Vul het onderstaand formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie en het maken van een vrijblijvende afspraak. Of kom langs bij onze showroom aan het Fischerpad 101. Eenvoudig te bereiken via de Bergerweg en de Industriestraat!

 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.