Meer dan 40 jaar ervaring!

Stalen garagedeur

Wenst u een stalen garagedeur met een strakke uitstraling? Gehlen kan garagedeuren leveren en monteren. Indien u een garagedeur bij ons bestelt, wordt u volledig ontzorgd. Wij voorzien u van passend advies en hechten veel waarde aan een goede communicatie. Daarnaast bent u dankzij onze vakmensen ook verzekerd van een deskundige montage.

Neem contact op

Huis isoleren
Openslaande garagedeuren Limburg
smal-profiel-Van-AB-Techniek
Openslaande-garagadeur-in-Limburg
Openslaande-garagadeur

De voordelen van een stalen garagedeur

Een stalen garagedeur wordt dag en nacht blootgesteld aan weer en wind. Het is dan ook belangrijk dat de deur van hoogwaardige kwaliteit is. Zodat uw stalen garagedeur te allen tijden goed blijft werken. Gehlen levert en monteert daarom deuren van Novoferm. De deuren zijn dubbelwandig geïsoleerd en verkrijgbaar in 3 isolatiewaarden: iso-20, iso-45 en iso-70. De deuren zijn vervaardigd uit vuurverzinkt staal en daardoor zeer stevig.

Een stalen garagedeur door Gehlen

Bij Gehlen heeft u de keuze uit diverse soorten garagedeuren. We kunnen sectionaaldeuren leveren, maar ook kanteldeuren en openslaande garagedeuren. Veel van de deuren die we aanbieden zijn ook in staal verkrijgbaar. Onze deuren hebben een isolerende werking en zijn onderhoudsvrij.

Kiest u voor Gehlen? Dan kiest u voor een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Wij werken transparant en kunnen u volledig ontzorgen. Zo voorzien we u bijvoorbeeld graag van deskundig advies. Samen zorgen we voor het beste (en mooiste) resultaat.

Extra opties voor uw garagedeur

Als u een stalen garagedeur laat plaatsen, bieden wij u veel opties. Zo heeft u de keuze uit diverse bedieningsmogelijkheden. Wilt u de deur openen of sluiten met behulp van uw smartphone? Of geeft u de voorkeur aan een afstandsbediening? We bieden verschillende modellen en u kunt de kleur kiezen en de afwerking die past bij uw pand en voor de kleur.

Over onze werkwijze

Laat u een stalen garagedeur door Gehlen plaatsen? Dan plannen we eerst een vrijblijvende afspraak met u in. Een van onze vertegenwoordigers komt op locatie langs en brengt de situatie en uw wensen in kaart. We kunnen op locatie meteen de mogelijkheden met u doornemen. Vervolgens kunnen we een reële offerte opstellen. Gaat u akkoord? Dan komen wij de garagedeur bij u plaatsen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in. Neem ook gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft. U bent bovendien van harte welkom in onze showroom. Ook hier kunnen wij de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.