Meer dan 40 jaar ervaring!

Structurele zonwering

In de huidige bouw- en vastgoedmarkt is het belang van effectieve zonwering groter dan ooit. Structurele zonwering speelt een sleutelrol in het creëren van comfortabele, energie-efficiënte en visueel aantrekkelijke ruimtes. Gehlen Zonwering biedt geavanceerde oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van zakelijke klanten zoals vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en aannemers.

Neem contact op

Structurele zonwering dichtbij
Structurele zonwering buitenkant
Structurele zonwering close-up
Structurele zonwering

Toepassingen van structurele zonwering 

De toepassingen van structurele zonwering zijn divers en variëren van kantoorgebouwen en winkelcentra tot appartementencomplexen en onderwijsinstellingen. Elk project vereist een unieke benadering om de specifieke eisen aan comfort, energie-efficiëntie en esthetiek te voldoen. Gehlen Zonwering werkt nauw samen met klanten om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij het project. 

De voordelen van structurele zonwering 

Structurele zonwering biedt tal van voordelen. Door de zonwering wordt direct zonlicht namelijk beter geweerd waardoor de ruimte minder snel opwarmt en het binnenklimaat aangenamer blijft. Dat betekent dus ook dat de energiekosten een stuk lager zullen zijn, de airconditioning hoeft namelijk een stuk minder vaak gebruikt te worden. Daarnaast verhoogt structurele zonwering de esthetische waarde van gebouwen en beschermt het interieur tegen UV-straling, wat de levensduur van meubilair en vloerbedekking verlengt. 

Schoepenzonwering 

Schoepenzonwering bestaat uit horizontale of verticale vaste lamellen, ook wel schoepen genoemd, die aan de buitenkant van een gebouw worden geïnstalleerd om zonlicht en warmte te reguleren. Dit kan zowel verticaal tegen het gebouw aan als horizontaal boven het raam bijvoorbeeld. Schoepenzonwering is een populaire keuze voor moderne architectuur, waarbij duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan.  

Deze zonwering biedt effectieve bescherming tegen zonlicht en warmte, terwijl het natuurlijke lichtinval en zicht naar buiten behouden blijft. De schoepen kunnen vast of verstelbaar zijn, afhankelijk van de behoefte aan flexibiliteit in zonbeheersing. Dit systeem maakt het mogelijk om de hoeveelheid licht en warmte die een gebouw binnenkomt nauwkeurig te controleren, wat bijdraagt aan het comfort en de energie-efficiëntie van de binnenruimtes. 

Schuif- en vouwwanden 

Schuif- en vouwwanden zijn dynamische zonweringsystemen die bestaan uit meerdere panelen die kunnen schuiven of vouwen, waardoor ze open of dicht kunnen worden gezet. Deze innovatieve systemen bieden een flexibele oplossing voor het reguleren van licht en warmte, terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om ruimtes volledig te openen voor de buitenlucht. Ze zijn perfect voor projecten waarbij openheid en natuurlijke ventilatie belangrijk is, zonder in te boeten aan bescherming tegen de zon.  

Schuif- en vouwwanden zijn ideaal voor gebruik in horecagelegenheden, retailruimtes en kantoren die een veelzijdige ruimte-indeling vereisen, waarbij het eenvoudig aanpassen van de ruimte aan verschillende behoeften of weersomstandigheden een must is. 

Structurele zonwering bij Gehlen 

Als dé specialist in structurele zonwering combineert Gehlen Zonwering jarenlange expertise met een breed scala aan maatwerkoplossingen. Wij begrijpen de complexe eisen van uw projecten en bieden geavanceerde oplossingen die functionaliteit, esthetiek, techniek en duurzaamheid perfect in balans brengen.  

Met diepgaande kennis en uitgebreide ervaring stellen werken we nauw met u samen voor het mooiste resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx