Terrasoverkapping lamellen

Een terrasoverkapping is een waardevolle toevoeging in iedere tuin. En u maakt ze nog luxer en functioneler door te kiezen voor een terrasoverkapping met lamellen. Deze kunt u open en dicht zetten, zodat u het zonlicht op ieder moment kunt reguleren. Bij Gehlen Zonwering zijn we graag uw partner voor dit prachtige type overkapping. We adviseren en installeren en bieden u de beste kwaliteit en service. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Terrasoverkapping lamellen
Terrasoverkapping lamellen Limburg
Terrasoverkapping lamellen op maat
Terrasoverkapping lamellen Gehlen
Terrasoverkapping lamellen Buiten
Luxe terrasoverkapping lamellen

Luxe terrasoverkapping met lamellen

Met een lamellen terrasoverkapping geeft u uw overkapping net dat beetje extra. Een heerlijke zitplek in de tuin waarbij u via afstandsbediening zelf de lichtinval instelt. En de fluisterstille motor zorgt ervoor dat de pure rust buiten niet verstoord wordt. Voor het frame kunt u standaard kiezen uit twee RAL-kleuren en tegen meerprijs uit meerdere RAL-kleuren. Voeg optioneel ook extra accessoires toe.

Wat dacht u ervan om de terrasoverkapping en lamellen te laten voorzien van ledverlichting? Dit in de vorm van ledspots of ledstrips. U kunt eventueel de terrasoverkapping aan de zijkant ook dicht laten maken door middel van screens. Een lamellen terrasoverkapping zorgt voor de beste ervaring in uw tuin!

Onderhoudsvrij en duurzame kwaliteit

Natuurlijk wilt u niet dat uw nieuwe terrasoverkapping met lamellen al snel aan vervanging toe is. Daarom leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit en zorgen we voor een lange levensduur. De onderdelen zijn gemaakt van stevig aluminium en het frame is voorzien van hemelwaterafvoer. Uiteraard zijn de terrasoverkappingen waterdicht, zodat u ook tijdens regenachtige dagen van de buitenlucht kunt genieten. Optioneel kunnen we een tijdklok, zon- of windautomaat installeren, zodat uw lamellen automatisch open en dicht gaan volgens de door u gewenste instellingen.

Lamellen terrasoverkapping in Limburg

Gehlen Zonwering is gevestigd in Sittard en dat maakt het een ideale uitvalsbasis om snel bij u thuis in Limburg te zijn. Van Zuid-Limburg tot Noord-Limburg, graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en metingen te doen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, zodat u daarna nog kunt beslissen of de terrasoverkapping met lamellen in uw begroting past. We bespreken ook de extra opties en alternatieve mogelijkheden, zodat u voor een terrasoverkapping gaat waar u écht blij van wordt!

  • Professionele service, ruim 40 jaar ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk, onderhoudsvrije terrasoverkappingen met lamellen
  • Veel personalisatie mogelijk, van kleur tot extra opties als verlichting

Gehlen Zonwering: uw partner voor lamellen overkappingen

Ziet u uzelf al zitten onder en prachtige overkapping met lamellen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier of telefonisch via 046-4510050. Graag maken we vrijblijvend een afspraak en geven we uw tuin een prachtige update.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.