Terrasoverkapping Limburg

Houdt u er ook zo van om lekker buiten te zijn? Met een terrasoverkapping in Limburg geniet u dagelijks van het leven buiten. Ongeacht het weer. Het is dé oplossing om in alle comfort te genieten van uw schaduwplaats, altijd heerlijk beschut. Met een terrasoverkapping kunt u niet alleen op een regenachtige dag op uw terras zitten, de overkapping houdt ook warmte vast zodat u langer buiten kunt blijven op een frisse lente avond.

Neem contact op

Terrasoverkapping Limburg
Terrasoverkapping Limburg laten plaatsen
pbs_terrasoverkapping_tellado-12
Terrasoverkapping Limburg op maat
zakelijke terrasoverkapping Limburg
Terrasoverkapping limburg laten plaatsen
Terrasoverkapping limburg Gehlen
Terrasoverkapping Limburg specialist

Terrasoverkapping in uw tuin in Limburg

We bouwen terrasoverkapping in Limburg op maat. Op basis van de breedte van de terrasoverkapping bepalen we de steunpunten. De constructie is altijd stabiel en door de fraaie afwerking is er niets te zien van de bevestiging. We komen graag bij u langs om alles op te meten en om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan stellen we ter plekke een offerte op die u daarna rustig kunt doornemen.

Hoogwaardige terrasoverkappingen in Limburg

Bij Gehlen staat kwaliteit voorop. We leveren enkel producten van hoogwaardige kwaliteit. De overkapping wordt gemaakt van duurzaam materiaal. Daardoor heeft u terrasoverkapping een lange levensduur en is de overkapping ook nog eens onderhoudsvrij. Hij gaat jaren mee! De terrasoverkapping is volledig waterdicht, wordt voorzien van hemelwaterafvoer en is berekend op sneeuwbelasting. Uw terrasoverkapping is bestand tegen iedere weersomstandigheid!

De voordelen van Gehlen

Wanneer u een terrasoverkapping laat plaatsen door Gehlen geniet u van een aantal voordelen:

  • Zeer snelle levering
  • Meer dan 40 jaar ervaring in zonwering
  • Alleen producten van hoge kwaliteit
  • Eigen 24/7 onderhoudsservice
  • Alles op maat gemaakt

De mogelijkheden voor een terrasoverkapping in Limburg

Een terrasoverkapping kan volledig op uw wensen afgestemd worden. Bij Gehlen heeft u de keuze uit 5 RAL-kleuren voor het frame van de overkapping. Er zit altijd een kleur bij die bij uw exterieur past. Daarnaast zijn er verschillende keuzes voor de beplating van de overkapping. Ga bijvoorbeeld voor glas of kies één van onze polycarbonaat beplatingen.

Wilt u ook ‘s avonds genieten van uw schaduwplaats? Ga dan voor geïntegreerde led-verlichting. Zo zorgt u ook op lente- en zomeravonden voor een sfeervolle buitenplek. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Uw terrasoverkapping in Limburg door Gehlen

Een terrasoverkapping in Limburg laat u realiseren door Gehlen. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij uw specialist. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 046- 4510050. We komen graag met u in contact!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.