Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Terrasoverkapping op maat

Een terrasoverkapping op maat nodig? Bij Gehlen vindt u altijd een terrasoverkapping die geheel aan uw wensen voldoet. Een terras overkapping biedt beschutting tegen diverse soorten weersomstandigheden. Misschien heeft u een tuin op het zuiden en wenst u meer schaduw of heeft u de wens om ook als het regent lekker droog buiten te kunnen zitten. Met terrasoverkappingen is dit allemaal mogelijk en zorg je ervoor dat je terras een stuk toegankelijker wordt.

Neem contact op

overkapping tuin
Overkapping tuin op maat
Maatwerk overkapping tuin
Aluminium overkapping tuin
Overkapping tuin Gehlen
pbs_terrasoverkapping_tellado-12
Overkapping tuin specialist
Smits-Voorburgh-BBS

Een terrasoverkapping op maat van Gehlen

Gehlen is gespecialiseerd in terrasoverkappingen en staat voor hoogwaardige kwaliteit. U profiteert bij ons altijd van een uitgebreide keuze. We maken de terrasoverkapping volledig op maat. Dat betekent dat de terrasoverkapping altijd voldoet aan al uw wensen en eisen. Dit zijn de voordelen van onze maatwerk terrasoverkapping:

 • De terrasoverkapping wordt gemaakt van duurzaam materiaal
 • U kunt kiezen uit 5 standaard RAL-kleuren voor het frame
 • Geïntegreerde led-verlichting is mogelijk
 • Het frame wordt voorzien van hemelwaterafvoer
 • De terrasoverkapping is volledig onderhoudsvrij
 • De terrasoverkapping is waterdicht en berekend voor sneeuwbelasting

Onze werkwijze

Wilt u een terrasoverkapping op maat laten maken, dan komt één van onze collega’s de overkapping bij u op locatie inmeten. Wij bekijken wat de afmetingen moeten zijn en bespreken het gewenste design met u door. Aan de hand hiervan kunnen wij u van een passend advies voorzien en een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Door de goede kwaliteit bent u er zeker van dat uw terrasoverkapping lang mee zal gaan. Ook heeft u een ruime keuze aan modellen. Wij kunnen uw terrasoverkapping op een snelle en juiste manier plaatsen, waardoor u er binnen een mum van tijd van kunt genieten.

Daarom kiezen voor onze terrasoverkapping

Laat u een terrasoverkapping op maat maken door Gehlen, dan profiteert u altijd van een unieke terrasoverkapping die geheel aansluit bij uw wensen. Ook profiteert u van de volgende punten als u voor onze op maat gemaakte terrasoverkappingen kiest:

 • Terrasoverkappingen van de beste kwaliteit
 • Wij bieden razendsnelle service
 • Ook voor uw service & onderhoud
 • Verschillende soorten producten onder één dak
 • Meer dan 40 jaar ervaring

Al veel klanten kozen voor onze terrasoverkappingen op maat. Wordt u de volgende? Maak dan meteen een afspraak met onze specialist.

Laat uw terrasoverkapping op maat maken

Ga voor een hoogwaardige terrasoverkapping op maat. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij voorzien u graag van een passend en vrijblijvend advies. Ook indien u nog vragen heeft, staan wij u graag te woord. Met onze terrasoverkapping op maat geniet u straks volop op uw eigen terras van een uniek voor u gemaakt product.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.