Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Veelgestelde Vragen

Neem contact op

Onze klantenservice is dagelijks geopend van 09:00 - 16:00

Snelle ondersteuning

Antwoorden op onze meestgestelde vragen vind je met één muisklik.

Algemeen

Dat is afhankelijk van het product, maar gemiddeld is dat vaak 6 weken. Dit kan wel eens uitlopen tot 12 weken als de producten niet op tijd leverbaar zijn.

Op al onze producten bieden wij 2 jaar garantie. De fabrieksgarantie komt er dan nog bovenop, maar dat verschilt per leverancier.

We hebben best een groot assortiment producten, dus we nodigen je van harte uit in de showroom. Dit zijn een aantal van onze meest populaire producten: Sunshade, Sunmaster, Corradi, Teranda, Novoferm.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. Je bent van harte welkom bij ons in de showroom, maar onze vertegenwoordiger komt ook graag bij je langs. Op basis daarvan wordt een offerte gemaakt. Wanneer je akkoord geeft op het voorstel, gaan we voor je aan de slag.

Ja, we leveren onze producten ook in België. En we monteren uw product graag ter plekke voor u. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Ja, onze producten zijn met de smartphone te bedienen. Bij aankoop van de somfy IO motoren en een connexoon kunnen onze producten via een app – op zowel de smartphone als de tablet – bediend worden.

Zonwering

Wanneer je naar het licht kijkt, dan kan je door de doeken heen kijken.

Screen zijn niet 100% verduisterend, maar de screens hebben wel een verduisterende werking. Screens worden gebruikt om de zon te weren. Doordat het screen het volledige raam bedekt wordt de warmte geweerd terwijl het zich naar buiten behouden blijft.

Nee, binnenzonwering houdt de warmte niet buiten. De warmte is namelijk al toegetreden tot het glas in de woning. Met binnenzonwering kunt u de opwarming van uw woning wel vertragen en uw woning langer koel houden.

Onze (rits)screens werken het beste tegen hitte. De screens zijn ideaal als zonwering. Het screendoek bedekt het volledige raamoppervlak waardoor de warmte goed geweerd wordt. Bij onze ritsscreens is er zelfs geen kiertje meer te bespeuren. Het zicht naar buiten blijft uitstekend.

Onze rolluiken werken niet alleen isolerend in de zomer, ze houden ook de warmte in huis in de winter. Wel zo fijn! Daarnaast zijn onze rolluiken inbraakwerend en beschermen ze uw kamer tegen lichtinval.

Als u op zoek bent naar een type zonwering die tegelijk inbraakwerend werkt, dan is het rolluik de ideale oplossing voor u! Dit type zonwering sluit uw woning van buitenaf voor indringers. Inbreken wordt dus moeilijker.

De motor van de garagedeuren zorgt ervoor de de (sektionaal) deuren op slot zijn. Deze sloten werken conform een zogenoemd keylocksysteem waardoor ze met een druk op de knop of met een handzender iedere keer weer een nieuwe code instellen. De handmatig bediende poorten kunnen voorzien worden van een politie keurmerkslot. Zo is uw woning optimaal beveiligd.

Materialen

Bij Gehlen maken we gebruik van verschillende materialen. Voor de frames van onze zonwering oplossingen, de pergolazonwering en de lamellenoverkapping gebruiken we aluminium. De beplating van de terrasoverkappingen wordt gemaakt van glas of polycarbonaat. En onze poorten worden gemaakt van dubbelwandig staal. De doeken en screens worden gemaakt van glasvezeldoek. De uitvalzonwering is gemaakt van dralon doek.

Iedere fabrikant heeft zijn eigen standaard kleuren. Bij Gehlen zien we vaak dat antraciet (RAL 7016) en wit (RAL 9016) het meest gekozen worden.

Ja, we verkopen ook diverse kleine materialen. Deze worden aan onze balie verkocht. Kom gerust eens langs. We helpen u graag aan de juiste onderdelen.

Reparatie & Onderhoud

Ja, we zijn expert op het gebied van rolluiken. We repareren alle soorten rolluiken, ook als ze niet door ons geleverd zijn.

Ja, we doen ook onderhoudswerkzaamheden. Meestal gaat het om planmatig onderhoud in de projectmatige sector.