Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Zijwaartse garagedeur

Een zijwaartse garagedeur vormt de perfecte oplossing als de deur niet naar boven kan openen. Wilt u een garagedeur bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u van deskundig advies en kunnen de deur monteren.

Neem contact op

Zijwaartse sectionaaldeuren
zijwaarts_cass_wg
S7A9254

Een zijwaartse garagedeur op maat

Bij Gehlen leveren we voornamelijk maatwerk. Wij komen bij u langs voordat we een offerte opstellen. De eerste afspraak op locatie is altijd geheel vrijblijvend. Onze vertegenwoordiger meet de benodigde afmetingen op en neemt de mogelijkheden met u door. Op basis van uw wensen en de situatie, wordt direct een reële offerte opgesteld. Geeft u ons op een later moment goedkeuring, dan gaan we graag voor u aan de slag.

Wij kunnen de zijwaartse garagedeur in vrijwel iedere RAL-kleur leveren. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse afwerkingen, namelijk houtnerf, glad of folie.

Extra opties voor een zijwaartse garagedeur

Als u een zijwaartse garagedeur bij ons bestelt, kunnen we u veel extra opties aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor elektrische bediening kiezen. Daarnaast kunnen we de garagedeur ook met andere accessoires uitbreiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van ledverlichting in uw garagedeur? We nemen de mogelijkheden graag met u door!

De voordelen van onze garagedeuren

Onze garagedeuren zijn van hoge kwaliteit en hebben een inbraakwerende werking. Standaard zijn de deuren namelijk van driepuntsvergrendeling voorzien. Zo beschermen ze uw auto en belangrijke spullen tegen inbraak en vandalisme. Indien gewenst kunnen we sloten met politiekeurmerk leveren.

Nog een belangrijk voordeel van een goede garagedeur is dat ze de isolatie van uw woning verbeteren. Zeker als de woning verder goed geïsoleerd is, kan dit u een hoop besparen. Om de deuren zo goed mogelijk te isoleren, voorzien we ze van rubberen tochtstrippen.

De uitstraling van uw garage

Een zijwaartse garagedeur biedt een aantal praktische voordelen. De garagedeuren zijn echter ook zeer geliefd vanwege de uitstraling. Met garagedeuren kunt u de woning een strakke en moderne uitstraling geven. Maar ook sfeervol en landelijk is een optie. Wenst u het laatste? Dan adviseren we u om voor een garagedeur met houtnerfstructuur te kiezen.

Een zijwaartse garagedeur laten plaatsen door Gehlen

Bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft? Plan dan snel een vrijblijvende afspraak in. Wij komen dan bij u langs op locatie. Ter plekke kunnen we al uw vragen beantwoorden. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan zorgen wij voor een vakkundige montage. Zodra de garagedeuren eenmaal geplaatst zijn, vergen ze nauwelijks onderhoud.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.