Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering appartementencomplex

Heeft u zonwering voor uw appartementencomplex nodig? Wij helpen projectontwikkelaars, aannemers en VVE’s aan zowel binnen- als buitenzonwering voor hun appartementen. Van jaloezieën en rolgordijnen tot rolluikenscreens en markiezen. Altijd op maat gemaakt, vakkundig gemonteerd en desgewenst onderhouden door professionals. Daarmee heeft u zelf nergens meer omkijken naar.

Neem contact op

Hornerhoof_015_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_014_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_013_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_012_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_011_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_010_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_009_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_008_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_007_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_006_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_005_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_004_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_003_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_002_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628
Hornerhoof_001_GehlenZonwering_EnriqueMeesters_HR_20220628

Waarom zonwering in uw appartementencomplex?

Zonwering is onmisbaar voor ieder appartementencomplex. Zeker op grotere hoogte kan de zon het woongenot van de bewoner verhinderen. Zo kan het zonlicht erg vervelend zijn wanneer dit de hele dag de woning in schijnt. Daarbij is een veelgehoord probleem de hitte in appartementencomplexen. In de zomer loopt de temperatuur in veel appartementencomplex aardig omhoog, vooral door de dikke isolatie blijft de warmte namelijk binnen.

Herkenbaar als wooncorporatie, zorginstelling of scholengemeenschap? Gehlen Zonwering staat voor u klaar om het pand te voorzien van de juiste isolerende zonwering. Zo kunt u het zicht naar buiten behouden en het binnenklimaat aangenaam houden.

Diverse soorten zonwering

Bent u de eigenaar van het appartementencomplex? Of bezit u één appartement en heeft de VvE besloten om gezamenlijk zonwering aan te schaffen? Dan zorgt u er met buitenzonwering voor dat het complex één geheel blijft. Bij Gehlen beschikken we over een uitgebreid assortiment zonweringen voor appartementencomplexen. Zo kunt u bijvoorbeeld rolluiken laten plaatsen om de kamers ‘s zomers extra donker en koel te houden. Maar ook uitval- of zonneschermen voor extra schaduw op het balkon behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. En niet alleen qua afmetingen, kleuren en materiaal. Ieder appartementencomplex is namelijk anders en overal gelden weer andere regels. Daarom denken onze specialisten graag met u mee over de invulling. Met meer dan 40 jaar ervaring in de projectzonwering vinden we samen altijd de ideale oplossing. Ongeacht de regelgevingen in uw situatie.

Alles onder één dak

Bij Gehlen vindt u alles voor de zonwering van uw appartementencomplex onder één dak. Wij zorgen zowel voor de productie als voor de montage op locatie. Daarbij beschikken we eveneens over een eigen service- en onderhoudsteam dat bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar is. Zo kunnen bewoners zorgeloos blijven genieten van een aangenaam binnenklimaat. Zonder dat u als projectontwikkelaar, aannemer of VVE er nog omkijken naar heeft.

Over Gehlen

Gehlen is een familiebedrijf dat zich sinds 1981 specialiseert in het leveren, plaatsen en onderhouden van onder andere zonweringen en overkappingen. Op zowel projectbasis als voor de particuliere markt. Benieuwd naar wat we kunnen? Bekijk onze projecten, bezoek onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van:

  • Verschillende soorten zonweringen
  • 40+ jaar ervaring
  • Romazo Garant Keurmerk
  • Professionele montage
  • Eigen service & onderhoud

Levering, montage en onderhoud

Bestelt u zonwering voor uw appartementencomplex bij Gehlen? Dan zorgen onze specialisten voor een vakkundige montage. Na het monteren van de zonwering, kunnen wij het routineonderhoud blijven verzorgen. Krijgt u ooit met complicaties te maken? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze serviceafdeling. Ook indien u de zonwering ergens anders besteld heeft, kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonwering voor uw appartementencomplex? Neem gerust even contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren. Bel ons direct op 046-4510050 of vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx