Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering bedrijven

Bij Gehlen leveren en monteren we zonwering voor bedrijven. Dat doen we al meer dan 40 jaar. Lichtinval en zonlicht kan erg vervelend zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een zonnige dag waarbij de zon op de beeldschermen schijnt. Dat werkt niet. Door uw bedrijfspand te voorzien van de juiste zonwering voorkomt u dat de productiviteit van uw medewerkers of klanten belemmerd wordt door zonlicht.

Neem contact op

Zonwering-voor-bedrijven-op-maat-
Maatwerk-screens-en-rolluiken-voor-bedrijven
terraszonwering-en-screens-voor-bedrijven
Zonwering-voor-bedrijven-

Diverse soorten zonwering voor bedrijven

Wij bieden verschillende soorten zonwering voor bedrijven aan. In ons assortiment vindt u zowel buitenzonweringals binnenzonwering. Zo heeft u onder meer de keuze uit binnen- en buitenjaloezieën. Een type zonwering dat veel gebruikt wordt voor kantoorpanden, is de schoepenzonwering. Dit type zonwering is permanent aanwezig en heeft doorgaans een industriële uitstraling. De lamellen van dit type zonwering kunnen echter in iedere RAL-kleur geproduceerd worden.

Bij Gehlen werken we met kwalitatieve en geavanceerde zonweringsystemen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en heeft u keuze uit diverse bedieningsmogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om uw zonwering op afstand te bedienen.

Onze projecten

Gehlen Zonwering heeft al vele bedrijven geholpen met een maatwerk oplossing. We gaan graag met u in gesprek. Wilt u bijvoorbeeld volledige verduistering of moet het zicht behouden blijven? Wat zijn uw wensen qua bediening? En wat wilt u uitstralen met de zonwering? Als we uw wensen en eisen scherp hebben gaan we aan de slag. We adviseren u graag voor het mooiste resultaat.

Bekijk projecten

Montage en onderhoud van zonwering voor bedrijven

Bestelt u zonwering bij Gehlen? Dan zorgen onze specialisten voor een vakkundige montage. Zo weet u zeker dat uw zonwering goed zal werken. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud aan zonwering voor bedrijven. Wij kunnen uw zonweringssysteem structureel onderhouden voor een optimale levensduur. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met onze serviceafdeling indien u hulp nodig heeft. Ook indien uw zonwering niet bij ons afkomstig is, kunt u bij ons terecht. Onze serviceafdeling is 24/7 bereikbaar.

Meer dan zonwering voor bedrijven

Naast dat we bedrijven van zonwering kunnen voorzien, bieden we ook enkele andere oplossingen aan. Zo leveren en monteren we bijvoorbeeld ook hoogwaardige isolerende garagedeuren en bedrijfsdeuren. U kunt uw bedrijfspand daarmee veilig afsluiten en de kans op inbraak verkleinen. In ons assortiment vindt u onder meer roldeuren, schaarhekken en stalen deuren. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u advies? We denken graag met u mee. Zo zorgen we samen voor het mooiste resultaat.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx