Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Zonwering binnenkant raam

Met zonwering aan de binnenkant van het raam weert u zonlicht op een stijlvolle en effectieve manier. Met een groot assortiment aan binnenzonwering hebben we altijd een oplossing die perfect aansluit op uw wensen … én op uw interieur. Want we maken de raambekleding helemaal op maat. Voor meer privacy en een aangename sfeer.

Neem contact op

zonwering voor binnenkant raam
zonwering binnenkant raam specialist
rolgordijnen zonwering binnenkant raam
binnenkant raam zonwering

Jaloezieën & verticale lamellen

Met onze (horizontale) jaloezieën filtert u heftige zonnestralen, maar behoudt u wel een natuurlijke lichtinval. Dat heeft een positieve uitwerking op uw stemming en houdt u energiek. Bovendien passen ze nagenoeg in iedere interieurstijl. En datzelfde geldt ook allemaal voor onze verticale lamellen!

Rolgordijnen

Ook populaire lichtwering voor de binnenkant van het raam: rolgordijnen. Daarmee regelt u eenvoudig de lichtinval en inkijk. Daarbij kiest u bij ons voor verschillende stoffen met een verschillend effect. Van transparant tot totaal verduisterend. We leveren ze zelfs met metalliserende achterkant voor een extra zon- en warmtewerende functie!

Paneel, plissé en vouwgordijnen

Wilt u nóg meer controle over de lichtinval? Ga dan voor plissé gordijnen of voor één van onze stijlvolle vouwgordijnen. Dat zijn mooie en praktische oplossingen voor zowel kleine en grote raampartijen. En zoekt u zonwering voor bijvoorbeeld een schuifpui? Bekijk dan eens onze paneelgordijnen!

Onze voordelen

Bestel de zonwering voor de binnenkant van het raam nu bij Gehlen en profiteer altijd van:

  • Maatwerk binnenzonwering met diverse materialen en 100+ kleuren
  • Professionele montage bij u thuis
  • Korte levertijden

Werkwijze

Iedere situatie en interieur zijn anders. Daarom komen we graag langs om te inventariseren wat uw wensen zijn, om de mogelijkheden te bespreken en om alvast e.e.a. op te meten. Met die informatie stellen we vervolgens een geheel vrijblijvende offerte op met heldere prijzen en indicatie van de levertijd. Daarmee weet u precies wat u straks eventueel kunt verwachten. Wel zo prettig.

Wilt u ook zonwering aan de binnenkant van het raam?

Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.