Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering Maastricht

Wilt ‘s zomers licht en warmte tegenhouden? Gehlen is leverancier en installateur van zonwering in Maastricht en omstreken. Met onze maatwerk zonweringen voor binnen en buiten profiteert u van meer privacy en houdt u aan aangename temperatuur in huis. Het hele jaar door.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of plan een bezoek in de showroom!

Neem contact op

zonwering maastricht voor buiten
buitenzonwering maastricht
zonwering specialist maastricht
project zonwering maastricht

Binnen- en buitenzonwering

We leveren diverse soorten zonweringen. Met binnenzonwering in de vorm van jaloezieën en rolgordijnen zorgt u bijvoorbeeld voor een stijlvolle oplossing die perfect past bij uw interieur. En met onze buitenzonwering (o.a. rolluiken, screens en zonneschermen) weert u zonlicht en warmte nóg effectiever!

Voor iedere situatie

Voor iedere situatie en ieder pand hebben we een geschikte oplossing. Zo zorgen we niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat in woningen, maar schakelt u ons ook in voor projectzonwering waarbij we bijvoorbeeld hele appartementencomplexen en kantoorgebouwen voorzien van passende zonwering.

100% maatwerk

We leveren 100% maatwerk zonwering in Maastricht en omgeving. Altijd in precies de juiste afmetingen, met uw favoriete materiaal en in een kleur die naadloos aansluit op het interieur of de uitstraling van uw huis of pand. Op die manier zorgen we altijd voor een praktische, effectieve en vooral ook stijlvolle oplossing. Iedere keer opnieuw.

Onze voordelen

Als totaalleverancier van zonwering in Maastricht profiteert u bij Gehlen van onder andere:

  • De juiste oplossing voor uw situatie
  • Op maat gemaakte producten
  • Verkrijgbaar in minimaal 100+ kleuren
  • Korte levertijden
  • Professionele montage op locatie

Werkwijze

Omdat we zonwering op maat maken en plaatsen, komen we eerst graag bij u langs. Eén van onze specialisten kan dan uw wensen inventariseren, de mogelijkheden bespreken en alvast inmeten. Op basis daarvan stellen we direct een vrijblijvende offerte op met indicatie van de levertijd en prijzen. Daar kunt u uiteraard nog even rustig over nadenken.

Ook zonwering in Maastricht laten plaatsen?

Vul het onderstaand formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.