Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering serre

Een serre zorgt voor natuurlijk licht in huis en een fijne plek om te zitten aan het begin van de lente of tijdens een zonnige winterdag. Maar het kan daardoor ‘s zomers ook te warm worden. Of té licht. Met zonwering op de serre houdt u de temperatuur en de lichtinval dan aangenaam.

Neem contact op

Zonwering serre
Zonwering voor de serre
Zonwering serre op maat
Zonwering serre Limburg
binnenzonwering serre
buitenzonwering serre

Voor een aangename sfeer

Met zonwering op de serre creëert u een aangename sfeer. Het doek zorgt bijvoorbeeld voor meer privacy en absorbeert immers warmte en licht. Zo wordt de UV-straling geblokkeerd, waardoor het in de zomer een stuk aangenamer blijft. En uw meubels en vloeren verkleuren ook minder snel.

Elektrische zonwering voor het serredak

Bij Gehlen leveren we elektrische zonwering op de serre. Met één druk op de knop stelt de zonwering in. U kunt de serrezonwering desgewenst zelfs aansturen via een app. Handig als u niet aanwezig bent en u straks wel wilt thuiskomen in een aangename, koele serre.

Voordelen bij Gehlen

Bestelt u een zonwering voor de serre bij Gehlen, dan profiteert u onder andere van:

  • Meer dan 300 doekkleuren
  • Elektrische bediening
  • Aluminium kasten en geleidingssysteem
  • Professionele montage
  • Korte levertijden

Onze werkwijze

Eén van onze specialisten komt graag eerst even bij u langs. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zo kunnen we alle mogelijkheden doorspreken en de afmetingen alvast opmeten. Op basis daarvan stellen we direct een offerte op met heldere prijzen en een indicatie van de levertijd. U kunt er even rustig over nadenken. Na een eventueel akkoord gaan we direct voor u aan de slag en plannen we een datum voor de montage.

Ook zonwering op de serre?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 046-4510050 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak! We denken uiteraard graag met u mee voor het beste én mooiste resultaat.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.