Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Zonwering specialist

Met meer dan 40 jaar ervaring is Gehlen dé zonwering specialist uit Limburg. We bieden diverse soorten zonwering aan. Zowel buitenzonwering als binnenzonwering. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en in veel verschillende kleuren, soorten en maten verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Zonwering specialist Limburg
Zonwering specialist
Zonwering specialist advies
Zonwering specialist Nederland
Zonwering specialist Gehlen
Buitenzonwering specialist

Als zonwering specialist bieden we u tal van opties

Bent u op zoek naar zonwering om uw woning of pand te beschermen tegen zonlicht, beter te isoleren, of de warmte juist binnenshuis te houden in de winter? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Ons assortiment binnenzonwering bestaat uit jaloezieën en diverse soorten gordijnen. Zeker de gordijnen zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Maar ook als u buitenzonwering wenst, bieden we u als zonwering specialist veel opties. Zo heeft u onder meer de keuze uit screens, uitvalschermen en rolluiken.

Montage en onderhoud door zonwering specialist Gehlen

Als u zonwering bij ons bestelt, kunnen wij de montage voor u verzorgen. Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat. We verzorgen ook de montage van uw zonwering bij zakelijke panden en projecten kundig en met oog voor detail.

Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor service of onderhoud. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag te bereiken. Zo krijgt u snel de nodige hulp bij complicaties met uw zonwering. Heeft u uw zonwering niet bij ons besteld? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht voor onderhoud.

Waarom Gehlen?

Gehlen is in 1981 opgericht door Ger Gehlen. Momenteel wordt het familiebedrijf gerund door zijn kinderen, Janice en Gaston. Kiest u Gehlen als uw zonwering specialist? Dan bent u verzekerd van een soepele samenwerking. Wij werken met geavanceerd zonweringsystemen en hechten veel waarde aan kwaliteit. We vinden het belangrijk om u eerlijk te adviseren en onze monteurs hebben veel ervaring.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u advies? We denken graag met u mee. Zo zorgen we samen voor het mooiste resultaat.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.