Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering Venray

Zonwering in Venray nodig? Bij Gehlen kunt u terecht voor zonwering van de hoogste kwaliteit. Bij ons profiteert u altijd van de meeste keuze. Wij beschikken namelijk over een groots aanbod zonwering, waarbij u de keuze uit diverse soorten heeft. Ook kunt u bij ons rekenen op tal van andere voordelen wanneer u onze zonwering koopt. Wij vertellen u graag wat wij op het gebied van zonwering voor u kunnen betekenen. Direct zonwering plaatsen? Neem dan meteen contact op voor uw zonwering in Limburg, zodat onze collega vrijblijvend de juiste maten bij u kan opmeten.

Neem contact op

Zonwering Venray onderhoud
Zonwering Venray knikarmscherm
Zonwering Venray laten plaatsen
Zonwering Venray maatwerk
Buitenzonwering Venray
Binnenzonwering Venray
Zonwering Venray specialist
Zonwering Venray op maat
Zonwering Venray

Ons aanbod buitenzonwering in Venray

Wanneer u zonwering voor in Venray zoekt, kunt u bij Gehlen het grootste aanbod zonwering vinden. Wij bieden altijd een artikel aan dat exact aan uw wensen voldoet. Wij kunnen verschillende soorten zonwering leveren. Denk aan buitenzonwering, zoals knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken en screens.

U kunt bij ons ook diverse soorten binnenzonwering op maat laten maken, waaronder plissé gordijnen, lamellen, vouwgordijnen en jaloezieën. Wilt u zowel binnen- als buitenzonwering laten plaatsen, dan hoeft u dus maar bij een partij te zijn: bij Gehlen natuurlijk! Zo bent u direct klaar. Onze collega komt graag bij u langs voor het geven van een vrijblijvend advies en kan een offerte voor uw zonwering opstellen.

De diverse voordelen van Gehlen

Bestelt u zonwering voor in Venray bij Gehlen, dan hebben wij u altijd de meeste voordelen te bieden. Niet alleen profiteert u van veel deskundigheid. Zo zijn bij ons ook de volgende voordelen u gegarandeerd:

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Snelle service
  • Ook inzetbaar voor service & onderhoud
  • Producten van de beste kwaliteit
  • Verschillende soorten service onder één dak

Maakt u net als vele anderen de keuze voor onze zonwering? Maak dan meteen een afspraak met onze vertegenwoordiger en laat uw zonwering inmeten!

Maak een afspraak voor uw zonwering in Venray

Meteen zonwering voor in Venray laten maken? Neem direct contact op met Gehlen door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij werken niet met offertes maar komen graag bij u langs. Zo kunnen we advies geven op basis van de maten en mogelijkheden. Wilt u meer weten over onze zonwering of heeft u een andere vraag over onze producten of service? Neem ook dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx