Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering veranda buiten

Zonwering voor de veranda buiten nodig? Dan bent u op de juiste plek bij Gehlen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van zonwering. Bij ons heeft u altijd een ruime keuze aan zonwering. We bieden uitsluitend zonwering van de beste kwaliteit. Neem direct contact op om uw zonwering in te laten meten of lees verder om meer te weten over ons aanbod zonwering en de voordelen die wij u garanderen.

Neem contact op

Zonwering Veranda buiten op maat
Zonwering veranda buiten laten plaatsen
Zonwering veranda buiten Limburg
Zonwering veranda buiten op maat
Zonwering veranda buiten limburg
Buitenzonwering veranda buiten

Aanbod zonwering voor de veranda

Wanneer u zonwering voor uw veranda buiten zoekt, kunt u bij Gehlen kiezen uit een groot aanbod producten. Wij hebben altijd zonwering die geheel aansluit bij uw wensen en kunnen dan ook verschillende types zonwering leveren. U kunt ervoor kiezen serrezonwering boven uw veranda te plaatsen of u kunt bijvoorbeeld kiezen voor screens en/of rolluiken aan de voorzijde. Ieder type zonwering heeft zo weer haar unieke eigenschappen en voordelen te bieden. We adviseren u graag en denken met u mee bij het kiezen van de juiste zonwering.

Onze werkwijze

Laat u uw zonwering voor de veranda over aan Gehlen? Dan komt één van onze collega’s graag bij u langs om uw zonwering in te meten en om u van een passend advies voorzien. Ook kunnen wij ter plaatse een offerte voor u samenstellen, zodat u meteen inzichtelijk heeft wat uw zonwering voor de veranda precies gaat kosten. Indien u ook op zoek bent naar binnenzonwering, is dit tevens bij ons te vinden. Wij bieden namelijk zowel binnen– als buitenzonwering aan.

Daarom kiezen voor zonwering van Gehlen

Kiest u voor zonwering voor uw veranda buiten van Gehlen, dan staan u bij ons altijd vele voordelen te wachten. U profiteert niet alleen van een uitgebreid aanbod zonwering, maar kunt ook rekenen op de volgende punten:

  • Producten van uitstekende kwaliteit
  • Meer dan 40 jaar ervaring in huis
  • Snelle levertermijnen
  • Ook in te zetten voor uw service & onderhoud
  • Verschillende soorten producten onder één dak

Maakt u net als vele anderen ook de keuze voor onze topkwaliteit zonwering? Laat dan direct uw zonwering voor uw veranda inmeten.

Zonwering voor uw veranda voor buiten bestellen? Neem nu contact op

Zonwering voor uw veranda voor buiten bestellen? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Onze specialist neemt dan binnen enkele dagen contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. Wilt u meer weten over ons assortiment zonwering voor buiten of heeft u een andere vraag? Neem ook dan gerust contact met ons op. Met onze zonwering voor de veranda buiten kunt u altijd rekenen op een kwaliteitsproduct!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx