Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering Zuid-Limburg

Bent u opzoek naar zonwering in Zuid-Limburg? Om u huis hitte bestendig te maken? Bij Gehlen bieden we – met ruim 40 jaar ervaring – hoogwaardige kwaliteit en deskundigheid. Bekijk ons grote assortiment en ontdek de mogelijkheden. Van rolluiken en knikarmschermen tot duo-rolgordijnen en plissé gordijnen. Alle zonwering onder 1 dak. Voor zowel binnen als buiten.

Neem contact op

binnenzonwering zuid-limburg
Zonwering zuid-limburg
Zonwering zuid-limburg op maat
Zonwering zuid-limburg specialist
Zonwering zuid-limburg specialist Gehlen
Zonwering zuid-limburg op maat

Buitenzonwering bij Gehlen

Wanneer u zonwering voor in Zuid-Limburg zoekt, vindt u bij Gehlen het meest uitgebreide aanbod. Wij kunnen altijd een product leveren dat geheel aan uw wensen voldoet. Ons grote assortiment bevat diverse binnen– en buitenzonwering. Qua buitenzonwering kunt u onder andere denken aan uitvalschermen, rolluiken, knikarmschermen en screens. Gehlen levert producten van hoogwaardige kwaliteit die, bij goed gebruik, zeker 20 tot 25 jaar meegaan.

Binnenzonwering Zuid-Limburg

En we bieden ook binnenzonwering aan, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, lamellen en plissé gordijnen. De binnenzonwering is erg bepalend voor de sfeer in uw interieur. Daarom vindt u bij Gehlen 7 verschillende type binnenzonwering die stuk voor stuk bij ieder huishouden passen. Kies zelf uit het grote aanbod kleuren, soorten en maten! Maatwerk oplossing nodig? Gehlen denkt met u mee en adviseert u!

Ontdek onze voordelen

Bestelt u zonwering voor in Zuid-Limburg bij Gehlen? We bieden u:

  • Producten van de beste kwaliteit
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Verschillende soorten service onder één dak

Naast het installeren van de zonwering zijn we ook inzetbaar voor service en onderhoud. Ook voor producten die niet door ons geleverd zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct zonwering in Zuid-Limburg? Neem contact op

Heeft u vragen over zonwering in Zuid-Limburg? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoor? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. We nemen binnen enkele dagen contact met u op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Of bel naar 046- 4510050. Wij denken graag met u mee voor de best passende oplossing!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx