Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering Zuid-Limburg

Bent u opzoek naar zonwering in Zuid-Limburg? Om u huis hitte bestendig te maken? Bij Gehlen bieden we – met ruim 40 jaar ervaring – hoogwaardige kwaliteit en deskundigheid. Bekijk ons grote assortiment en ontdek de mogelijkheden. Van rolluiken en knikarmschermen tot duo-rolgordijnen en plissé gordijnen. Alle zonwering onder 1 dak. Voor zowel binnen als buiten.

Neem contact op

binnenzonwering zuid-limburg
Zonwering zuid-limburg
Zonwering zuid-limburg op maat
Zonwering zuid-limburg specialist
Zonwering zuid-limburg specialist Gehlen
Zonwering zuid-limburg op maat

Buitenzonwering bij Gehlen

Wanneer u zonwering voor in Zuid-Limburg zoekt, vindt u bij Gehlen het meest uitgebreide aanbod. Wij kunnen altijd een product leveren dat geheel aan uw wensen voldoet. Ons grote assortiment bevat diverse binnen– en buitenzonwering. Qua buitenzonwering kunt u onder andere denken aan uitvalschermen, rolluiken, knikarmschermen en screens. Gehlen levert producten van hoogwaardige kwaliteit die, bij goed gebruik, zeker 20 tot 25 jaar meegaan.

Binnenzonwering Zuid-Limburg

En we bieden ook binnenzonwering aan, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, lamellen en plissé gordijnen. De binnenzonwering is erg bepalend voor de sfeer in uw interieur. Daarom vindt u bij Gehlen 7 verschillende type binnenzonwering die stuk voor stuk bij ieder huishouden passen. Kies zelf uit het grote aanbod kleuren, soorten en maten! Maatwerk oplossing nodig? Gehlen denkt met u mee en adviseert u!

Ontdek onze voordelen

Bestelt u zonwering voor in Zuid-Limburg bij Gehlen? We bieden u:

  • Producten van de beste kwaliteit
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Verschillende soorten service onder één dak

Naast het installeren van de zonwering zijn we ook inzetbaar voor service en onderhoud. Ook voor producten die niet door ons geleverd zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct zonwering in Zuid-Limburg? Neem contact op

Heeft u vragen over zonwering in Zuid-Limburg? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoor? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. We nemen binnen enkele dagen contact met u op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Of bel naar 046- 4510050. Wij denken graag met u mee voor de best passende oplossing!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.