Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Brandwerende deuren

Een zeer veilige oplossing voor bedrijven. De Brandwerende deuren zijn de sterkste in hun soort en voorzien van alle gemakken.

brandwerende-roldoeken-referentie-foto-31
Brandwerende-schuifdeur
NovoFire1
NovoFire21

Brandwerende deuren

Een zeer veilige oplossing voor bedrijven. De Brandwerende deuren zijn de sterkste in hun soort en voorzien van alle gemakken. De brandwerende roldeuren bieden een oplossing voor uiteenlopende situaties. Ze kunnen onder meer worden toegepast bij compartimentering van grote hallen en bedrijfsgebouwen, op locaties met brandgevaarlijke omstandigheden en ter voorkoming van insluitingsgevaar. De roldeuren zijn getest conform de strengste eisen en ten aanzien van brandvertragendheid, zoals die zijn opgenomen in het Bouwbesluit. De rolluiken zijn leverbaar tot een breedte van 12.000 mm of een hoogte van 8.000 mm.

Brandwerend roldoeken

Brandwerende roldoeken bieden een oplossing bij situaties waarbij het deurgewicht en de beschikbare inbouwruimte een rol spelen. Afhankelijk van de afmeting bedraagt de brandwerendheid 30, 60, 90 of 120 minuten. Het brandwerende roldoek is samengesteld uit het brandwerende doek in de kleur grijs en 2 consoles bevestigd aan kokers, zodat een zelfdragende constructie ontstaat. De consoles dienen als lagering van de buis. De consoles met buis worden voorzien van een omkasting tegen vlamdoorslag. De brandwerende roldoeken worden aangedreven door middel van een 230 Volt buismotor.

We komen geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Dan kunnen we ook gelijk een prijs aan het product hangen.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx