Meer dan 40 jaar ervaring!

Binnenzonwering

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie. Bekijk hieronder de verschillende soorten binnenzonwering.

Mogelijkheden van binnenzonwering

Haal sfeer in huis

De mogelijkheden in zonwering binnen is enorm. We hebben 7 verschillende type binnenzonwering en stuk voor stuk passen ze bij ieder huishouden. De gordijnen zijn in veel verschillende kleuren, soorten en maten te verkrijgen. Bij iedere aanvraag komt een vertegenwoordiger geheel vrijblijvend bij u langs om de thuissituatie te bekijken. Samen met een kleurenstaal, monstermateriaal en een koffer met accessoires kunnen alle opties bekeken worden.

Met alle maten, kleuren, materiaalkeuzes en overige opties, kan de vertegenwoordiger ter plekke een prijs voor de binnenzonwering voorstellen. Lees hier over onze mooiste voorbeelden!

De offerte laten we bij u achter om er in een later stadium op terug te komen. Deze kunt u telefonisch of per mail bevestigen en dan kunnen gaan wij ervoor zorgen dat u een prachtige binnenzonwering krijgt.

Vragen?

U kunt ons altijd even bellen voor meer informatie of loop binnen in onze showroom. In Sittard hebben we een grote showroom met alle typen binnenzonwering, waar we u alles kunnen uitleggen. Mocht u andere vragen hebben, kunt u onderstaand formulier invullen. Dan zullen wij uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.