Meer dan 40 jaar ervaring!

Onderhoud

Onderhoud van zonwering, rolluiken en poorten

Een defect artikel komt natuurlijk altijd slecht uit maar in sommige gevallen kan er een gevaarlijke situatie ontstaan indien het probleem niet meteen wordt verholpen. In deze situaties garanderen wij u dat we binnen 24 uur ter plaatse zijn. Veiligheid staat altijd voorop! Ook als de garantie is verlopen en ook indien u geen klant bent bij onze firma, kunt u probleemloos voor uw reparaties terecht bij onze serviceafdeling. Aan bedrijven vragen wij om de storing of reparatiewens ook per e-mail te versturen c.q. aan te melden. Service & Onderhoud staat bij ons hoog in het vaandel.

De service afdeling van Gehlen is 24 uur per dag het gehele jaar door aanspreekbaar.

Om optimaal gebruik te maken van uw zonwering of toegangspoort is het aan te bevelen deze jaarlijks na te laten kijken. Onze monteurs voeren een vakkundige onderhoudsbeurt uit. Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden wordt tevens een preventieve veiligheidscontrole uitgevoerd. Kleine reparaties worden meteen ter plekke uitgevoerd. Voor bijzondere gevallen of grotere reparaties zal een afspraak worden gemaakt voor een servicebehandeling. De kwaliteit en functionaliteit van de producten wordt door deze onderhoudsbeurt gehandhaafd en de levensduur van de producten daarmee verhoogd.

Garantie op garagepoorten, zonwering of rolluiken

Indien U bij aanschaf en plaatsing van een nieuwe zonwering of toegangspoort een jaarlijks onderhoudscontract afsluit dan wordt daarmee de standaard garantieperiode van 2 jaar voor u verlengt naar 5 jaar!

Wij werken met 3 type onderhoudscontracten:

  • Eenmalig onderhoud: Mocht u eenmalig onderhoud willen laten uitvoeren aan uw zonwering of toegangsdeur om bijvoorbeeld de conditie te laten inspecteren of uw product te laten bijstellen dan is dit uiteraard mogelijk. Graag maken wij voor u een passend voorstel.
  • Jaarlijks onderhoud: Met een preventief onderhoudscontract worden uw zonweringen en/of toegangsdeuren jaarlijks gecontroleerd op functionaliteit en eventuele gebreken. De datum en de frequentie van uitvoering van het onderhoud worden in overleg met u bepaald. Kleine reparaties worden gelijk uitgevoerd tijdens deze onderhoudsbeurt. Grotere reparaties worden via een offerte aan u geoffreerd. Na afloop van de jaarlijkse onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een inspectierapport waarin de bevindingen van het onderhoud omschreven staan.
  • All-in-onderhoud: Een All-in onderhoudscontract op maat biedt belangrijke voordelen ten opzichte van een jaarlijks onderhoudscontract. Bij een All-in onderhoudscontract geeft u de zorg voor uw zonwering of toegangsdeur in onze gespecialiseerde handen. Wij nemen de zorg en alle bijkomende kosten van bv reparaties voor onze rekening tegen een vast bedrag per jaar. Een all-in onderhoudscontract kan worden afgesloten voor een periode van 5, 10 of 15 jaar. Vervelende verrassingen blijven daardoor uit. Er zijn verschillende mogelijkheden voor invulling van een dergelijk contract. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te presenteren.

We helpen u graag met onderhoud en herstel van huidige producten. Ook al heeft u geen garagepoort, screen of rolluik bij ons afgenomen. Lees hier bijvoorbeeld hoe je je goed kunt voorbereiden op vorst en zonwering. Of vul het onderstaande formulier in en dan contacteren we u zo snel mogelijk. Of bel gelijk naar ons kantoor.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.