Meer dan 40 jaar ervaring!

Garagedeuren

Garagedeuren zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Daarom hebben we een onderscheid gemaakt tussen de 6 type garagedeuren in Limburg die wij aanbieden. 

Mogelijkheden van garagedeuren

Voordelen van een Novoferm garagedeur

Per type garagepoort zijn er natuurlijk verschillen, maar Novoferm loopt voorop in de isolerende werking. Door de dikte van de deur en de sluiting aan alle kanten krijgt uw garage een bijna volledige isolerende werking. Afhankelijk van de rest van uw huis, kan dit al een flinke besparing opleveren.

Daarnaast zijn ze voorzien van de laatste nieuwe sloten en zodoende inbraakbestendig. Ook zijn de sectionaaldeuren te bedienen met een afstandsbediening en de nieuwste technologie laat het zelfs toe om uw smartphone hiervoor te gebruiken. Overige opties zijn het implementeren van LED-licht of het toepassen van ramen in de deuren.

Hoe gaan we te werk?

Na het invullen van onderstaand formulier, bellen we u op om een afspraak in te plannen. We geven pas een indicatie van de kosten als een vertegenwoordiger ter plaatse is geweest.

Deze afspraak is geheel vrijblijvend en door gelijk te meten en alle extra’s door te nemen kunnen we een reële offerte maken. Deze laten we vervolgens bij u achter en hier kunt u op een later moment de goedkeuring op geven.

Over Gehlen Zonwering

Met meer dan 40 jaar ervaring bieden we hoogwaardige garagedeuren in Limburg. Onze passie voor maatwerkoplossingen staat centraal. Bij Gehlen kunt u rekenen op expertise, een breed assortiment en uitstekende service met een klantgerichte aanpak. Wij bieden energie-efficiënte en aantrekkelijke designs in garagedeuren. Innovatie en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Gehlen Zonwering is uw partner voor garagedeuren in Limburg.

garagedeuren-limburg

Vragen?

U kunt ons altijd even bellen voor meer informatie of loop binnen in onze showroom. In Sittard hebben we een grote showroom met alle typen binnenzonwering, waar we u alles kunnen uitleggen. Mocht u andere vragen hebben, kunt u onderstaand formulier invullen. Dan zullen wij uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.