Meer dan 40 jaar ervaring!

Vrijstaande overkappingen

De vrijstaande overkapping is een unieke vrijstaande zonwering dat een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand als aan de gevel, waar het moderne design volledig tot zijn recht komt.

Cubola-project2
Cubola-Slovenië01
Cubola
Cubola-gekoppeld
Cubola-in-zwart3

Voordelen van een vrijstaande overkapping

 • Duurzaam materiaal, aluminium
 • 2 standaard RAL-kleuren voor het frame
 • Diverse montage mogelijkheden
 • Kleurkeuze uit een scala van ca. 300 dralon doeken
 • Optie voor ritsgeleidingen
 • Bij ritsgeleiding keuze uit een ca. 150 polyester doeken
 • 2 geïntegreerde buismotoren
 • 2 onafhankelijke bedienbare frames
 • Frame voorzien van hemelwaterafvoer
 • Onderhoudsvrij
 • Lange levensduur

Vrijstaande overkapping in Limburg

De vrijstaande overkapping is te gebruiken als volledig horizontale zonwering. Dankzij het speciaal ontwikkelt systeem kunt u met een druk op de knop de hellingshoek traploos vertellen. Dit zorgt bij een regenbui voor afwatering van het regenwater. De overkapping is bijzonder gebruiksvriendelijk en vraagt weinig onderhoud. Met een druk op de knop verdwijnt het zonweringsdoek in de aluminium behuizing en behoeft geen verdere bescherming tegen weersinvloeden of misbruik door derden.

De vrijstaande overkapping is verkrijgbaar in twee verschillende lakkleuren: wit (Ral 9010) en antraciet structuurlak (Ral 7016). Dankzij de structuurlak de vrijstaande overkapping beter krasvast, water en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk kan er in overeenstemming ook in een andere gewenste Ral kleur gemoffeld worden.

Op maat gemaakte vrijstaande overkapping

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de vrijstaande overkapping kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx