Meer dan 40 jaar ervaring!

Elektrische garagedeur

Gemak en functionaliteit gaan hand in hand bij onze elektrische garagedeuren. Bedien uw elektrische garagepoort eenvoudig met een afstandsbediening of zelfs met uw smartphone. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer de auto uit te stappen bij slecht weer maar opent u de deur met een druk op de knop. Bij Gehlen leveren we diverse soorten elektrische garagedeuren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

elektrische-garagedeur
Garagedeur, Sectionaaldeur, Novoferm
storing garagedeur
Sectionaalpoort garagedeur

Soorten elektrische garagedeuren

Bij Gehlen vindt u een divers assortiment aan garagedeuren, waaronder verschillende elektrische opties. Namelijk de sectionaaldeuren die naar binnen draaien, de kanteldeuren die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraaien of de zijwaartse sectionaaldeuren die optimaal zijn wanneer uw poort niet omhoog kan schuiven. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs om advies te geven.

Waarom kiezen voor een elektrische garagedeur

Elektrische garagedeuren kunnen voor u de ideale keuze zijn. Met onze elektrische garagedeuren kunt u rekenen op het volgende:

  • Geautomatiseerd gemak
  • Isolerende werking
  • Inbraakwerend
  • Keuze uit diverse kleuren
  • Diverse accessoires mogelijk
  • Politiekeurmerk sloten leverbaar

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Gehlen bieden we maatwerk en hebben we een breed assortiment aan mogelijkheden. Onze elektrische garagedeuren zijn in verschillende modellen, kleuren en designs leverbaar. Zo kunt u bij de (zijwaartse) sectionaaldeuren kiezen uit 3 verschillende afwerkingen: houtnerf, glad of folie. Daarnaast zijn er verschillende modellen en kleuren beschikbaar. De elektrische garagepoorten zijn voorzien van een stalen frame waardoor u geen onderhoud hoeft uit te voeren.

Een oplossing op maat

Gehlen Zonwering is de specialist in elektrische garagedeuren. Onze vertegenwoordiger kan bij u thuis alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Met meer dan 40 jaar ervaring geven we altijd het beste advies voor het mooiste resultaat. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren.

Onze monteurs staan voor uw klaar voor vakkundige installatie. U profiteert bij ons van snelle service en hoogwaardige kwaliteit.

Geïnteresseerd in elektrische garagedeuren?

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of door ons te bellen op 046-4510050. We plannen graag een vrijblijvende afspraak met u om uw situatie te bekijken en advies te geven voor het mooiste resultaat.

 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx