Elektrische garagedeur

Gemak en functionaliteit gaan hand in hand bij onze elektrische garagedeuren. Bedien uw elektrische garagepoort eenvoudig met een afstandsbediening of zelfs met uw smartphone. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer de auto uit te stappen bij slecht weer maar opent u de deur met een druk op de knop. Bij Gehlen leveren we diverse soorten elektrische garagedeuren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

elektrische-garagedeur
Garagedeur, Sectionaaldeur, Novoferm
storing garagedeur
Sectionaalpoort garagedeur

Soorten elektrische garagedeuren

Bij Gehlen vindt u een divers assortiment aan garagedeuren, waaronder verschillende elektrische opties. Namelijk de sectionaaldeuren die naar binnen draaien, de kanteldeuren die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraaien of de zijwaartse sectionaaldeuren die optimaal zijn wanneer uw poort niet omhoog kan schuiven. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs om advies te geven.

Waarom kiezen voor een elektrische garagedeur

Elektrische garagedeuren kunnen voor u de ideale keuze zijn. Met onze elektrische garagedeuren kunt u rekenen op het volgende:

  • Geautomatiseerd gemak
  • Isolerende werking
  • Inbraakwerend
  • Keuze uit diverse kleuren
  • Diverse accessoires mogelijk
  • Politiekeurmerk sloten leverbaar

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Gehlen bieden we maatwerk en hebben we een breed assortiment aan mogelijkheden. Onze elektrische garagedeuren zijn in verschillende modellen, kleuren en designs leverbaar. Zo kunt u bij de (zijwaartse) sectionaaldeuren kiezen uit 3 verschillende afwerkingen: houtnerf, glad of folie. Daarnaast zijn er verschillende modellen en kleuren beschikbaar. De elektrische garagepoorten zijn voorzien van een stalen frame waardoor u geen onderhoud hoeft uit te voeren.

Een oplossing op maat

Gehlen Zonwering is de specialist in elektrische garagedeuren. Onze vertegenwoordiger kan bij u thuis alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Met meer dan 40 jaar ervaring geven we altijd het beste advies voor het mooiste resultaat. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren.

Onze monteurs staan voor uw klaar voor vakkundige installatie. U profiteert bij ons van snelle service en hoogwaardige kwaliteit.

Geïnteresseerd in elektrische garagedeuren?

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of door ons te bellen op 046-4510050. We plannen graag een vrijblijvende afspraak met u om uw situatie te bekijken en advies te geven voor het mooiste resultaat.

 

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.