Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Screens op zonne-energie

Het grootste voordeel van screens op zonne-energie? Een duurzame oplossing die makkelijk te installeren is (zonder kabels). Daarnaast kunt u kiezen voor een transparant of extra verduisterend doek in bijna alle RAL-kleuren. Schijnt de zon niet? Geen probleem, want de batterij in de geleider kan 45 dagen zonder zonlicht in alle weersomstandigheden van -20 tot +50 graden.

Screen-solaire-5-bis-e1639694668948

Voordelen van screens op zonne-energie

  • Duurzame zonwering door zonne-energie
  • Zonder bekabeling makkelijke te monteren
  • Perfecte lichtdoorlatenheid
  • Gecontroleerde binnentemperatuur > 6 keer beter tegen de warmte dan met binnenzonwering
  • Voorzien van een ‘slimme’ motor
  • Te bedienen via afstandsbediening en smartphone / tablet
  • Ook efficiënt als hor

Het zonnepaneel levert genoeg energie bij normale blootstelling aan het daglicht, ongeacht de plaatsing ervan ten opzichte van het invallende zonlicht. Wel is het zo dat een screen op zonne-energie beter tot zijn recht komt als de zon er aan kan komen, dan dat het onder een afdak of balkon hangt.

Meer informatie over solar screens?

Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze vertegenwoordigers. Hij/zij kan ter plekke de situatie beoordelen en alle mogelijke opties met u doorspreken.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx