Meer dan 40 jaar ervaring!

Knikarmschermen

In de vroege lentezon buiten ontbijten, ‘s middags in de zomer bedekt thuiswerken of lekker lang blijven zitten op een zwoele zomeravond. Een knikarmscherm is de ideale oplossing voor een terras waar u lekker op kunt genieten.

Knikarmscherm op maat
Knikarmscherm tuin
Knikarmscherm zonwering
Knikarmscherm Limburg
Knikarmscherm balkon
Knikarmscherm sunmaster
Sunmaster-1106-BEW
Sunmaster-1195-BEW

Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen boven een terras. De speciale armconstructie zorgt voor een terrasoverkapping waarbij u volledig vrije doorgang op uw terras heeft. Met een knikarmscherm kunt u in de schaduw genieten van de zon. Een zonnescherm brengt op een zonovergoten dag schaduw en koelte in uw huis en tuin. Bovendien creëert u een gezellig terras dat tijdens een heerlijke (na)zomeravond langer warm blijft door de beschutting van het zonnescherm. En niet te vergeten: met een zonnescherm gaat u verkleuring van uw meubels tegen. Om verwarring te voorkomen, lees hier wat verschil is tussen een knikarmscherm en een uitvalscherm. 

Mogelijkheden Knikarmschermen:

  • Aluminium kasten en armen
  • Verkrijgbaar in standaard kleuren en RAL-kleur naar wens
  • Diverse kastvormen
  • Keuze uit meer dan 300 doekkleuren
  • Bedieningsmogelijkheden van handmatig tot elektrisch
  • Aansturing via app mogelijk
  • Zonwerende functie
  • Doorloophoogte

Knikarmscherm in Limburg

Gehlen heeft diverse modellen knikarmschermen, onderverdeeld in 2 typen: het semi-cassettescherm en het cassettescherm. Bij het semi-cassettescherm is de stof in opgerolde toestand enkel aan de onderzijde zichtbaar. Het cassettescherm sluit de stof in opgerolde toestand volledig op in een cassette. Het doek is hierdoor compleet beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Een knikarmschermn kan helemaal voor u op maat gemaakt worden. Zo weet u zeker dat het zonnescherm perfect past bij uw huis en tuin, qua uiterlijk en afmeting. Onze ruime doekcollectie bestaat uit doeken die kleurecht , water- en vuilafstotend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn.

Bediening Knikarmscherm

U kunt de zonwering handmatig bedienen of elektrisch met een schakelaar of een afstandsbediening. Kiest u voor een tijdklok, een zon-windautomaat, dan gaat uw zonwering automatisch omhoog om omlaag, afhankelijk van de ingestelde tijd, de hoeveelheid zon of de kracht van de wind. Het is zelfs mogelijk uw zonnescherm op te nemen in het Somfy IO Home Motion systeem. U kunt het scherm dan ook via een tablet of mobiele telefoon op afstand bedienen.

Volledig op maat gemaakt

We werken het liefst met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de knikarmen kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx