Meer dan 40 jaar ervaring!

Paneelgordijnen

“De eerste zonnestralen vallen binnen, heerlijk de schuifpui open zodat de frisse lente lucht naar binnen kan. Paneelgordijnen?, die schuif ik gewoon aan de kant”. Door de panelen achter elkaar te zetten, bij de vaste glaspartij kan de schuifpui in zijn volle breedte gebruikt worden.

Paneelgordijnen-2
Paneelgordijnen-3
Paneelgordijnen-4

Strakke en hedendaagse paneelgordijnen

Een stijlvol, innovatief product, ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Een strak en hedendaags alternatief op traditionele gordijnen. Ze kunnen ook worden gebruikt als scheidingswand, en geven elke ruimte een moderne design uitstraling. De panelen kunnen worden uitgeschoven of achter elkaar worden geschoven om het paneelgordijn helemaal open te zetten.

Mogelijkheden van paneelgordijnen:

 • Uitvoerbaar in diverse materialen
 • Panelen in breedte op maat gemaakt
 • Stofkwaliteiten uiteenlopend van transparant tot verduisterend
 • materialen eenvoudig te reinigen
 • Keuze uit meer dan 100 kleuren
 • Moderne en strakke afwerking
 • Op maat gemaakt railsysteem keuze uit meerdere sporen
 • Handmatig bediend optioneel met bedieningsstokken
 • Fraaie afwerkingen
 • Zonwerend
 • Lichtwerend

Ruime keuze Paneelgordijnen

Decoratieve zonwering lichtwering of raamdecoratie zoals onze paneelgordijnen passen in ieder huis en interieur. Het paneelgordijn biedt elegante uitstraling met een stijlvol effect, gecombineerd met functioneel comfort. Een stijlvol, innovatief product, ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Textiel vormt de basis van deze zonwering. Er is een ruime keuze in stofmogelijkheden en daarnaast kunt u een keuze maken in het aantal sporen van de rails en de paneelbreedtes.

Op maat gemaakt in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de paneelgordijnen kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx