Meer dan 40 jaar ervaring!

Screens

Een screen is de ideale vorm van zonwering. Doordat het screendoek het volledige raamoppervlak bedekt, wordt de warmte door het screendoek geweerd terwijl het zicht naar buiten uitstekend blijft. Ook zijn ze met een knop, handzender of smartphone makkelijk te bedienen. NIEUW in ons assortiment: Screens op zonne-energie.

201507036966
Screens gehlen
Afbeelding18
Objekt_336_Messner_Altfraunhofen_6648_Ausschnitt_8091
screen
Sunmaster-0808-BEW
Sunmaster-0936-BEW
Wohnhaus_mit_ROMA_Textilscreens_12918

De mogelijkheden van screens:

  • Aluminium kasten en geleidingen
  • Verkrijgbaar in standaard kleuren en RAL-kleur naar wens
  • Diverse kastvormen
  • Keuze uit meer dan 200 doekkleuren
  • Opengeweven doekstructuur
  • Bedieningsmogelijk heden van handmatig tot electrisch
  • Aansturing via app mogelijk
  • Zonwerende functie
  • Warmtewerende functie
  • Diverse montagemogelijkheden

Screens en Ritsscreens

Door een relatief kleine omkasting die in diverse vormen leverbaar is, heeft het screen een strakke en compacte uitstraling. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor.

De voordelen van ritsscreens

Naast de standaard screens zijn er nu ook ritsscreens. Deze ritsscreens hebben een ritsgeleiding waardoor het doek vastzit in de geleiding. De wind krijgt er geen vat op en er komt geen hinderlijk zonlicht door kieren aan de zijkant. Door de naadloze aansluiting van het doek in de geleiders en door de borstel in de onderlijst, kan het ritsscreen ook dienst doen als hor. Bij de uitvoering van onze screens en ritsscreens heeft u een enorme keuze in kappen, geleiders, bedieningen, framekleuren en een zeer complete doekcollectie.

De ritsscreen is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld afsluiting van uw terrasoverkapping of uw veranda. Het beschermt u tegen zon en wind, en reduceert de windlast tot wel 85%.

Volledig op maat gemaakt

We werken het liefst met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de screens kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx