Terrasoverkapping horeca

Wilt u uw gasten ook laten genieten van een hapje en een drankje op een overdekt terras? Maak dan kennis met Gehlen! Wij zijn al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van zonwering en overkappingen en leveren ook een terrasoverkapping voor de horeca. Altijd op maat gemaakt, onderhoudsvriendelijk en voor de scherpste prijzen. Bekijk nu onze projecten of neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Neem contact op

terrasoverkapping-horeca--1536x1152

Diverse soorten

Een terrasoverkapping voor de horeca kan allerlei vormen aannemen. Ga bijvoorbeeld voor een traditionele overkapping met een glazen dak. Eventueel met windschermen en zonwering om het terras het hele jaar door extra aangenaam te kunnen maken. Het hele jaar door. Maar we leveren en monteren net zo goed een Alba of Maestro lamellenoverkapping of Pergotenda zeil. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Wij leveren aluminium terrasoverkappingen met beplating van glas of polycarbonaat en een eigen afwateringssysteem voor hemelwaterafvoer. Onze overkappingen zijn daarmee bestand tegen alle weersinvloeden en kennen ook met minimaal onderhoud een lange levensduur. Zo kunnen uw gasten blijven genieten van uw overdekt terras. En met geïntegreerde led-verlichting en ritsschermen (optioneel) ook ‘s avonds of als het waait.

Alles in één

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, houden we bij Gehlen het liefst alles in eigen hand. We laten uw terrasoverkapping voor de horeca helemaal op maat maken en monteren ‘m vakkundig bij u op locatie. Levering, montage en onderhoud in één dus. Daarmee weten we zeker dat de overkapping correct wordt geplaatst en kunt u ondertussen gewoon uw zaak blijven runnen. Zonder gedoe.

Over Gehlen

Gehlen is een echt familiebedrijf dat sinds 1981 optreedt als projectleverancier op het gebied van binnenzonwering, buitenzonwering en overkappingen. Met eerlijk advies en een uitgebreid assortiment vinden we altijd het ideale product. Voor ieder project. Bestel ook uw ideale terrasoverkapping bij Gehlen en profiteer nu van:

  • 100% maatwerk
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Professionele montage
  • Eigen service & onderhoudsteam
  • Romazo Garant keurmerk

Meer info over een terrasoverkapping voor de horeca?

Geen terras is hetzelfde. Een bar of restaurant in de binnenstad vraagt om andere oplossingen dan een hotel in het buitengebied. We horen daarom graag wat uw wensen zijn en adviseren u over alle mogelijkheden in uw situatie. Neem vrijblijvend even contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons direct op 046-4510050!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.