Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering kantoor

Zonwering voor uw kantoor is onmisbaar. Ook in de zomer wilt u namelijk ongestoord kunnen werken. Met zonwering voorkomt u dat de felle zonnestralen de productiviteit van u en uw werknemers verstoord. Bovendien helpt zonwering om de ruimte op een aangename temperatuur te houden. Zonwering heeft namelijk een warmtewerend effect. Wilt u zonwering voor uw kantoorpand? Dan kan Gehlen u volledig ontzorgen.

Gehlen levert en monteert geavanceerde zonweringsystemen. Onze zonwering heeft een strakke vormgeving en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook wat betreft de bediening van de zonwering voor uw kantoor, bieden we u veel opties.

Neem contact op

Zonwering kantoor
Zonwering kantoor op maat
Zonwering op kantoor maatwerk
Buitenzonwering op kantoor
Zonwering op kantoor Gehlen
Zonwering op kantoor laten plaatsen

Verschillende soorten zonwering voor kantoor

Wij kunnen zowel binnenzonwering als buitenzonwering voor u realiseren. Zo bepaalt u zelf of het zonweringssysteem binnenshuis of buitenshuis wordt aangebracht. Afhankelijk van uw keuze, bieden we u diverse mogelijkheden. Veel van onze zonweringsystemen hebben een isolerende of warmte werende werking. Deze zonwering houdt uw kantoorpand in de winter koel en ‘s zomers warm. Lees hier ook over de verschillende soorten bedieningen van de zonweringen.

Wilt u dat de zonwering voor kantoor aan de buitenzijde wordt aangebracht? Dan heeft u keuze uit onder meer uitvalschermen, buitenjaloezieën, knikarmschermen, rolluiken en markiezen. Wenst u zonwering voor aan de binnenzijde van uw raam? Dan bieden we u de keuze uit 7 soorten zonwering. U kiest in dit geval uit diverse gordijnen en jaloezieën.

Hoogwaardige zonwering oplossingen voor kantoor

Gehlen is een familiebedrijf dat in 1981 is opgericht door Ger Gehlen. Inmiddels is de bedrijfsvoering overgenomen door de volgende generatie. Wij hechten waarde aan kwaliteit, comfort en gemak. En ook veiligheid en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met ons bent u verzekerd van een zorgeloze levering en montage. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud aan zonwering. Ook als de zonwering van het kantoor niet bij ons vandaan komt.

Onze projecten

Gehlen zonwering heeft al voor een hoop organisaties het kantoor mogen voorzien van zonwering. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Wat zijn uw wensen en eisen? Dient de zonwering bijvoorbeeld licht door te laten? Voor welke kleur gaat u? En wat zijn uw wensen omtrent de bediening? Op basis daarvan gaan we aan de slag. We denken altijd met u mee en geven u advies voor het mooiste resultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u advies? We denken graag met u mee. Zo zorgen we samen voor het mooiste resultaat.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.