Meer dan 40 jaar ervaring!

Zonwering kantoor

Zonwering voor uw kantoor is onmisbaar. Ook in de zomer wilt u namelijk ongestoord kunnen werken. Met zonwering voorkomt u dat de felle zonnestralen de productiviteit van u en uw werknemers verstoord. Bovendien helpt zonwering om de ruimte op een aangename temperatuur te houden. Zonwering heeft namelijk een warmtewerend effect. Wilt u zonwering voor uw kantoorpand? Dan kan Gehlen u volledig ontzorgen.

Gehlen levert en monteert geavanceerde zonweringsystemen. Onze zonwering heeft een strakke vormgeving en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook wat betreft de bediening van de zonwering voor uw kantoor, bieden we u veel opties.

Neem contact op

Zonwering kantoor
Zonwering kantoor op maat
Zonwering op kantoor maatwerk
Buitenzonwering op kantoor
Zonwering op kantoor Gehlen
Zonwering op kantoor laten plaatsen

Verschillende soorten zonwering voor kantoor

Wij kunnen zowel binnenzonwering als buitenzonwering voor u realiseren. Zo bepaalt u zelf of het zonweringssysteem binnenshuis of buitenshuis wordt aangebracht. Afhankelijk van uw keuze, bieden we u diverse mogelijkheden. Veel van onze zonweringsystemen hebben een isolerende of warmte werende werking. Deze zonwering houdt uw kantoorpand in de winter koel en ‘s zomers warm. Lees hier ook over de verschillende soorten bedieningen van de zonweringen.

Wilt u dat de zonwering voor kantoor aan de buitenzijde wordt aangebracht? Dan heeft u keuze uit onder meer uitvalschermen, buitenjaloezieën, knikarmschermen, rolluiken en markiezen. Wenst u zonwering voor aan de binnenzijde van uw raam? Dan bieden we u de keuze uit 7 soorten zonwering. U kiest in dit geval uit diverse gordijnen en jaloezieën.

Hoogwaardige zonwering oplossingen voor kantoor

Gehlen is een familiebedrijf dat in 1981 is opgericht door Ger Gehlen. Inmiddels is de bedrijfsvoering overgenomen door de volgende generatie. Wij hechten waarde aan kwaliteit, comfort en gemak. En ook veiligheid en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met ons bent u verzekerd van een zorgeloze levering en montage. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud aan zonwering. Ook als de zonwering van het kantoor niet bij ons vandaan komt.

Onze projecten

Gehlen zonwering heeft al voor een hoop organisaties het kantoor mogen voorzien van zonwering. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Wat zijn uw wensen en eisen? Dient de zonwering bijvoorbeeld licht door te laten? Voor welke kleur gaat u? En wat zijn uw wensen omtrent de bediening? Op basis daarvan gaan we aan de slag. We denken altijd met u mee en geven u advies voor het mooiste resultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u advies? We denken graag met u mee. Zo zorgen we samen voor het mooiste resultaat.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx