Meer dan 40 jaar ervaring!

Pergola

De pergola is een mix tussen een overkapping en buitenzonwering. Door de fraaie slanke vormgeving kan deze pergola op vrijwel ieder terras gemonteerd worden of het op de begane grond is of een verdieping.

03-V630-Malmo-sfeer-scaled
Gehlen Pergola
pergoline
Perogline_LR

Mogelijkheden pergola zonwering

  • Duurzaam materiaal, aluminium
  • 3 standaard RAL-kleuren voor het frame
  • Diverse montage mogelijkheden
  • Kleurkeuze uit een scala van ca. 300 dralon doeken
  • 1 geïntegreerde buismotor
  • Optie voor afstandbediening, windzonautomaat
  • Bedienbaar via app
  • Onderhoudsvrij
  • Lange levensduur

Pergola zonwering

Een pergola is uitgerust met verticale palen aan het uiteinde en dient aan een muur te worden bevestigd. Het doek beweegt zich door geleiders. Door de vernuftige motor is het doek altijd mooi strak gespannen in geopende toestand, deze variant is een zonwering en overkapping in één. Met een pergola kunt u door de gasdrukveren in de geleiders een windvaste uitval creëren van 5 meter en een breedte van maximaal 6 meter. Bovendien kunt u het systeem geheel elektrisch openen of sluiten. Bij gesloten stand is het doek compleet opgesloten in het systeem en dus beschermd tegen alle weersinvloeden.

Op maat gemaakt in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de terrasoverkapping kan worden geleverd en gemonteerd.

Geïnteresseerd?

Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx